Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
613
Tıklama
0
Öne Çıkarma
LÜTFEN ARKADAŞLAR ACİL CVP NOTEBOOK İADESİ KOŞULLARI HK.BİLGİ LÜTFEN
İ
17 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

HEPSİBURDA DAN YENİ (2 GÜN OLDU).. SADECE DENEMEK İÇİN 2-3 SAAT KULLANDIM.ŞİMDİ BEN CAYMA HAKKIMI KULLANMAK İSTİYORUM(AMA PARA İADESİ DE DEĞİL SADECE BAŞKA BİR MODEL İLE DEĞİŞİM İSTİYORUM)

FİRMA GENEL ŞARTLAR OLRAK 8 GÜN DEĞİŞİM YAPIYORUZ DİYE YAZMIŞ..AMA BAZI KALEMLERDE TONER,CD VS ÜRÜN DEĞİŞİMİ İÇİN ANBALAJININ YIRTILMAMASI KOŞULU İSTERKEN (Kİ HAKLILAR BUNLARDA ..) BUNA TAŞINABİLİR BİLGİSAYARLARIDA EKLEMİŞLER..

BEN MÜŞTERİ TEMSİLCİLERİNİ MESAJ ATABİLİYORUM SADECE(BİR TELEFON NUMARASI BİLE YOK HEPSİBURDANIN ACAYİP SİNİR OLDUM..ARAYIP DERDİMİZİ BİLE ANLATAMIYORUZ) YARIM SAAT YAZDIĞIM DETAYLI SORULARIMA SADECE PASTE EDİP KOPYALA-YAPIŞTIR İLE .....İADE KOŞULLARINI YAZIP GÖNDERİYORLAR..KESİNLİKLE CANLI VE KESİN BİR CVP ALMA ŞANSI YOK..5 KERE YAZDIM HEPSİNDE AYNI(KOPYALA YAPIŞTIR!!!)

BİR NOTEBOOKUN ANBALAJINI AÇIP,PRORAM EKLEMEDEN VE KULLANMADAN NASIL PERFORMANSI ANLAŞILIR Kİ? YANİ ÜRÜN GELECEK BİZ KUTUSUNDAN ÇIKARMADAN BİR BAKACAĞIZ VE HIMM BU DANDİK MAL..KUTUSU ŞEKİLSİZ DURUYOR,İŞE YARAMAZ MI?DİYECEĞİZ? BU NASIL BİR MANTIKTIR?OYSA KUTUSU,JELATİNİ BİLE ÜSTÜNDE DURUYOR..SADECE 2-3 SAATLİK BİR KULLANIM SÖZ KONUSU.. VE ANLADIĞIM KADARI İLE DEĞİŞİM YAPMA TARAFTARI DEĞİLLER

BENİM NE GİBİ HAKLARIM VAR?ALMAYA MECBURLAR MI?YOKSA BU BÖYLECE BENİM ELİMDE Mİ KALACAK..PARA İADESİDE İSTEMEDİM,DEĞİŞİME RAZIYIM..


LÜTFEN BİLEN ARKADAŞLAR CVP VERSİN..BUNLARDAN DOĞRU DÜRÜST BİR CVP GELECEĞİ YOK!!

SİZDE DİKKATLİ OLUN..NOTEBOOKLA,TONERİ,CD Yİ BİR TUTUYORLAR BÖYLE BİR MANTIKLARI VAR!!!!

SAYGILAR..



S
17 yıl
Binbaşı

hepsiburada"dan bende diz ustu makina almistim, sirket olarak muhatap bulmakta cok zorlaniyorsunuz, ben bi ara zar zor bi numara bulmuştum

acer travelmate 2423 almıştım sitede blue tooth var demesine rağmen bilgisayarda o ozellik yoktu

ugrastim didindim nasil bulduysam bir numara buldum bir ton bagirdim cagirdim tamam geri gonderin dediler


velhasil bu hafta bimeksten aldim sorun cikti aradim geri vericem

acikcasi bu urunleri hepsiburadadan almak sanirim hata, magazadan almak en iyisi

muhatap bulma isini telefonla yapmani tavsiye ediyorum, ancak o sekilde bir sonuca ulasabilirsin


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
17 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

ARKADAŞLAR LÜTFEN BİLGİ YARDIMLARINIZI ESİRGEMEYİNİZ..SİZDEN GELECEK SAĞLAM BİLGİLER IŞIĞINDA GEREKİRSE HUKUKİ YOLLARA GİDECEĞİM AMA TAM OLARAK KONUYA HAKİM DEĞİLİM..

BİRDE RİCAM ŞU HEPSİBURADA COM. DENEN BU TELEFON YOKSUNU ŞİRKETİN BANA TELEFON BİLGİLERİNİ VEREBİLECEK BİRİSİ VAR MI? NASIL BİR İŞTİR BU YAA..SEN REKLAMLARINDA TR 'NİN EN ESKİ VE EN İYİ İNTERNET ALIŞ-VERİŞ FİRMASIYIZ DİYECEKSİN..AMA SATIŞTANA SONRA MÜŞTERİLERİN SANA ULAŞIP DERDİNİ ANLATAMAYACAK


ONLARA SADECE PASTE MSJLARLA ..STANDART BİLGİLER VERECEKSİN..KESİNLİKLE ÇÖZÜME DÖNÜK BİLGİLER YOKK..BAŞTAN SAVMA BİR TAVIR BU..BUNU KABUL ETMEK İSTEMİYORUM..BU KONUYU ÇÖZMEK ADINA SİZDEN BİLGİ YARDIMI RİCA EDİYORUM..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
17 yıl
Binbaşı

tamam de ne bekliyorsun ki biri senin yerine numarayi bulup buraya yazsin mi

arayip bulacaksin numaralarini bi sekilde, ben 2 gunde bulmustum


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
17 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

TAMAMDA SİNAN ARKADAŞIM SEN 2 GÜN ARMIŞ VE BULMUŞSUN..YANİ ŞİMDİ BANA YUKARDAKİ CVBI YAZANA KADAR BU NUMARAYI (KAYBETMEDİ İSEN) VE MUHATAP OLDUĞUN İSMİ VERSEYDİN DAHA MI KÖTÜ OLURDU..

BURASI BİR PAYLAŞIM PLATFORMU VE İLLA BENİMDE Mİ,SENİN GİBİ 2-3 GÜN ARAMAM GEREKSİN YANİ ELİNDE OLAN VE BELKİ NUMARA İLE BİRLİKTE BİR İSİMDE ÖNEREBİLECEK BİR ARKADAŞIMIZ OLSA VE BURDA SEN GİBİ , BEN GİBİ SIKIŞMIŞ VE ÇÖZÜM ARAYAN BİRİNE YARDIMCI OLSA FENA MI OLUR?

NE DİYORSUN,HAKSIZ MIYIM? YOKSA BEN BULDUN 2 GÜN ARADIM ..BANANE SENDE ARA 2-3 GÜN BULURSUN MU SORUNUN CVBI..(BÖYLEDE DESNDE ,SAYGI DUYARIM KIZACAK,KÜSECEK HALİMİZ YOK YA

YİNEDE TEŞEKKÜRLER..EN AZINDAN İLGİLENMİŞ BİR CVP YAZMIŞSIN.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
17 yıl
Binbaşı

elimde numara olsa neden seni ugrastirayim, 1 seneden fazla vakit gecti onun üzerinden


benim dedigim sey cevap ya gelir ya gelmez burdan, numarayi aramaya basla. hepsiburada.com"a ulasmak ole kolay degildir, sagolsunlar musteriye malı sattıktan sonra itina ile surundururler


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
17 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

BENDE ONLARA GÜZEL VE ANLAYACAKLARI ŞEKİLDE CVP ATTIM TABİKİ SAYGI KURALLARINA UYGUN BİR ÇERÇEVEDE..

ONLARA MÜŞTERİYE BAKIŞ AÇILARINI GÖSTERMELERİ İÇİN BENİM İSTEDİĞİM BASİT BİR CVB VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ SAĞLAYACAK BİR TELEFON NUMARASIDIR.(ŞU İŞE BAKIN YA ADAMLARDAN TEL NUMARASI ALMAK BİLE BİR OLAY OLDU..5 TİR İSTİYORUM !!)

BENİM YAZDIĞIM VE ONLARIN GÖNDERECEĞİ CVBI BURADA YAYINLAMAK İSTİYORUM..TEK AMACIM BİZ GİBİ POTANSİYEL MÜŞTERİ VE ADAYLARINA ONLARIN BÖYLE BASİT BİR SORUN VE CVP İÇİN TAKINDIKLARI TAVRI GÖRMEK ADINA..

BAKALIM İDDİA ETTİKLERİ GİBİ EN BÜYÜK VE KALİTELİ FİRMA OLDUKLARINI GÖSTERECEK GİBİ BİR DAVRANIŞMI GÖSTERECEKLER,YOKSA(BEN ALDIĞIM CVPLARA GÖRE BÖYLE BEKLİŞYORUM AÇIKÇASI)

SÖZDE-SADECE SATANA KADARMI- BÜYÜK FİRMALAR ANLAYACAĞIZ!!

HADİ GÖSTER BAKALIM ŞU GERÇEK YÜZÜNÜ hepsiburda.com

vereceğiniz cvbı merekla bekliyorum..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
17 yıl
Binbaşı

Arkadasım bildiğim kadarıyla gidip magazadan aldıgın bir notebook u hiç bir sebep belirtmeden 7 gun içerisinde kosulsuz olarak iade etme sansın var.Bu süre internet,tv,telefon v.b gibi satıslarda uzaktan satıs kanununa göre 15 güne cıkıyor.Yani hepsiburada bu ürünü 15 gün içerisinde hiç bir kosul öne surmeden iade almak zorunda.Bu konuda tüketici derneklerinden yardım alabilirsin.Sana kolay gelsin diyorum ve sonucuda burda bizimle paylasmanı bekliyorum...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
7
17 yıl
Teğmen

arkadaşım işte numarası
0216 6800400



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.