Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
622
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Yamaha R125 için sizce bu yağ olur mu ?
D
8 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Yamaha R125 motorum için linkte ki motor yağı sizce uygun mudur ?http://www.feyizoglu.com/10W40-Motosiklet-Yagi_46838.html#0





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonVitoCarleone_ -- 14 Ekim 2016; 23:29:18 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
8 yıl
Yüzbaşı

Kullanılacak yağın hangi sınıflandırmalara uygun olması gerektiği kullanma kılavuzunda yazar. Eğer kullanma kılavuzu yoksa internetten bulunup indirilebilir. Benzer şekilde, bir yağın hangi sınıflandırmalara uygun olduğu, kutusunun üstünde açık açık yazar. Yapman gereken, bu iki bilgiyi yan yana getirip karşılaştırmak.

Bir an acaba ben yanılıyor muyum diye durup araştırdım ve kılavuzun internetten indirilebildiğini, yağın karşılaması gereken asgari özelliklerin de içinde yazılı olduğunu gördüm. Demek ki ne yapmak gerekiyor?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
8 yıl
Yarbay

Arkadaş onu sormamış ki armut piş ağzıma düş istiyor. Neden istiyor bilemeyiz belki kendi yağ değiştirmeye çalışacak belki mahalle ustasına yaptıracak. Bu şekilde belki de çok ucuza yağ değiştireceğini düşünerek mutlu olacak. Sen çocuğun umutlarını bitirip başına iş çıkardın şimdi oldu mu :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @entarhan
E
8 yıl
Yüzbaşı

İşin zevki de burada ya!



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.