Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1545
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Gears of War Kodları hk. (TÜM SERİ)
O
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

GOW4 çıkmadan önce Ultimate miydi neydi o sürümü satın almıştım.
İlk GOW'dan itibaren bana tüm kodları hediye etti. Ancak 4-5 oyundan yalnızca 2'sini aktif edebildim, daha sonra forumda konularını da gördüm, herkes sorun yaşıyordu, bazı kodlar aktif olamadı bi türlü, bazı çözümleri vardı ancak ben de o aralar hiç Xbox'ı açıp uğraşmadım.

Şimdi Halo'daki Collection muhabbeti gibi önceki oyunları da sırayla oynayıp bitirme niyetindeyim. Öyle 4'e gelmek istiyorum.

Ancak aktif ettiğm oyunlar haricinde diğerlerinin kodları mesaj olarak da Xbox'ımda bulunmuyor. Komple gitti mi şimdi bunlar? Kodları bir yerlerden tekrar elde etme şansım yok mudur?



B
8 yıl
Yüzbaşı

bende duruyor kodlar hala sende neden silinmiş anlamadım bu konuyu support ile konuşman en iyi çözüm olur


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Ormanci
O
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Hocam silinmiş değil maalesef ben sildim yanlışlıkla...
Neyse bugün destek ile görüştüm, durumu baya hızlı anladı karşıdaki vatandaş. Sipariş bilgilerimi verdim, forum sayfasına yönlendirdi, "mail yoluyla cevap istiyorum seçeneğini işaretleyin, konuyu da profil bilgilerinize ekledim, oradan size yardımcı olacaklar, kullanmadığınız kodları tekrar yollayacaklar" dediler. Bakalım, baya hızlı ve isabetli bi yardım çabası oldu, sonuca ulaşacağım gibi. Ben o kodlar gitmiştir diye üzülüyordum. Halledeceğim bu yolla inşallah.




Bu mesajda bahsedilenler: @berky88
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.