Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
806
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İlandaki Arac Nasıldır? 20000-30000 Arası Araç Tercihleri.
L
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Emekli babam için( ilk aracı olacak bu arada) yakıt ve masraflar konusunda onu sıkıntıya sokmayacak bir araç bakıyorum.Bütcemiz 20000-30000 tl arası. Çok fazla tüketim olmadıktan sonra benzin-dizel-lpg fark etmez.Ben kendim de araçlardan çok anlamam onun için siz değerli arkadaşların desteğine ihtiyacım var.Yaptığım araştırmalara göre belirlediğim araçları aşağıda sıralıyorum.

1)Fiat Linea

2)Hyundai Accent Era

3)Hyundai Getz

4)Fiat Albea

5)Renault Megane 2

Yukarda saydıklarım modellerin bir çok farklı donanımda çeşidi var bunlardan yoğunlaşmam gereken veya uzak durulması gereken hangileridir acaba ?

Birde yaşadığım yere çok yakın bir bölgede aşağıda ilan adresini vereceğim araç hakkında fiyat ve model olarak, daha önce kullanan veya bilgisi olan arkadaşlardan yorum alacaktım.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-megane-2-temiz-bakimli-sikintisiz-333746624/detay

Aracın rengi hoşuma gitmedi ama babam için çokta önemli bir kriter değil. Aracın bagaj kapağı değişmiş ve sol kapı altında basamak bölgesinde lokal boyası mevcut.Bunlar aracın eski sahibine ait.Şimdiki sahibinde tavanda biraz güneş yanığı mevcut ve sağ ön çamurlukta (plastik aksam) kırık mevcut.
Fiyatta pazarlık mevcut 26000 tl ye bırakacak gibi.



M
8 yıl
Yüzbaşı

Yazdığın araçların temizin bulmak oldukça zor tavsiyem opel corsa clio gibi araçlar



T
8 yıl
Yüzbaşı

Size honda jazz önerebilirim, 4 yıldır 2004 es kullanmaktayım az yakar ve sorunsuzdur, bütcenizle temiz manuel jazz bulabilirsiniz megane 2 ye gelirsek baya kronik sorunu olan bir arac diye okumuştum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
8 yıl
Yarbay

İlandaki araba çok hor kullanılmış gibi duruyor.

@thegreenblack ; dediği gibi honda 1.4 jazz 1. nesil elite veya bütçe yeterse 2. nesil alıp rahat ça binebilirsiniz . Ama aracı mutlaka expertiz yaptırın .



A
8 yıl
Moderatör

bu 5 seçenek arasında 30 bine Megane 2 alınıp binilebilir. temiz Megane bulunamazsa Accent Era tercih edilmeli. sonra Linea tercih edilmeli . Getz ve Albea arasında tercih fark etmez, Getz çok dar , Albea eski teknolojili ve kalitesiz. Al birini vur ötekine misali.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.