Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
569
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İnternet Sorunsalı
ß
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar Merhaba. İnternetim kesildi, ve sorun içinden çıkılmaz bir hal aldı. Fikirlerinize ihtiyacım var.

Bir anda modem ışıklarından bazıları yanmamaya başladı. Başta internet olmak üzere. TTNET'i aradım, dış kısımdaki kontrolleri yapabileceklerini söylediler sadece. 2 gündür internetim yok dün de kontrollerini yaptıklarını ve sorunun modem, iç teçhizat vs. kaynaklı olduğunu söylediler. Apartmanda 3. katta yaşıyorum ve ilk katta tam da internetin olduğu gün tadilat vardı. Doğalgaz borularıyla alakalıymış sanırım fakat duvar da kırmışlar. Ev sahibiyle konuştum az önce telefonda sorun bizde değildir diyor. Ama internet kesintisi tam da o gün olduğu için sanki ethernet kablosu koptu diye tahmin ediyorum. Fatura işliyor, randevuyu 10 gün sonraya veriyorlar, kapatmak istesen 600 TL para istiyorlar. Tabi bina içi sorunları için ücreti faturana da yansıtıyorlar. Haliyle sorun alt kattan kaynaklı olsa bile para benim faturama yansıyacak.

İnterneti değiştireyim desem değiştiremiyorum, kullanayım desem kullanamıyorum. Yasal bir hakkım yok mu? Yurtdışından geliyorum, ben böyle bir sistem görmedim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßy Spécops. -- 6 Ekim 2016; 22:19:34 >

Ç
8 yıl
Teğmen

okumadım ama sen haksızsın boş yapma kardeş kapa konuyu sinirlendirme beni



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.