Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
547
Tıklama
0
Öne Çıkarma
200 TL CİVARI GAMEİNG KULAKLIK TAVSİYESİ
C
8 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

200 tl civarı gaming kulaklık tavsiyesi olan varmı



S
8 yıl
Binbaşı

g230 harici ne alırsan al aşırı pişmanım


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
8 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

kötü yönleri ne peki ?


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @drfree1
D
8 yıl
Yüzbaşı

Plantronics Gamecom 788 USB Dolby 7.1. Şuan Sanal Marketim'de 199 TL.

http://www.sanalmarketim.com/plantronics-gamecom-788-usb-dolby-71-ses-kartli-mikrofonlu-gaming-kulaklik/p_60567/





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Faustus -- 7 Ekim 2016; 11:18:54 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
8 yıl
Teğmen

Öncelikle kulak içi mi istiyorsun yoksa kulak üstü mü ?

Eğer kulak içi istiyorsan yurt dışından Razer hammerhead pro - pro 2 lere bakabilirsin . Surround destekliyor ama orjinal almazsan mikrofon ya çalışmıyor yada sesin çok kötü geliyor Dikkat Etmelisin bu konuya .

Kulak üstü istiyorsan türkiyeden almak istersen :http://www.bimeks.com.tr/urun/150891/snopy-rampage-sn-rw1-7-1-usb-gaming-mikrofonlu-kulaklik.aspx?gclid=Cj0KEQjwg8i_BRCT9dHt5ZSGi90BEiQAItdjpDIaT_5SPNi_03DgKRzLB7gYtXQCkAKEVfjkUsnWARYaArIb8P8HAQ#photos ( bende almayı düşünüyorum şu an indirimde kaçırma derim )

Yurt dışından almak istiyorsan Razer kraken 7.1 lere bakmanı tavsiye ederim , Amazondanda Logitech headset yazarak gayet uygun fiyatlara güzel bir kulaklık alabilirsin .

Tavsiyem sana uygun fiyatlı olan ve telefondada kullanabileceğin bassları güzel olan Razer hammerhead pro 2 yı ( veya pro yu ) alman . Şimdiden Kolay gelsin

Edit : imla





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkin59 -- 8 Ekim 2016; 16:54:54 >

S
8 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: computerhero

kötü yönleri ne peki ?

Saglam deil fiyatini haketmiyor bozulmasigi yer kalmadi.ses yukseltme yerini artirinca bi taraf calismiyor.terletiyor.kirmizi kaplama sokuluyor kulakligin icine giril cikan kisinlari cok cabuk bizuluyor metal olmasi yada daha saglam olmaai gereken yerler cabuk kirilcak sekilde yapilmis.fiyati fazla yuksek 2 senedir dusmedi.ses kalitesi cokda iyi degil.yurt disindan al kulak ici al.kafana baski yapiyor hemde isitiyor basin agrir kalktiginda.eger illa kulak ici olmayan diyorsan agirlik saglamlik ve. Terletmemesini onemse ses kaliteside. Onemli tabi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.