Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
509
Tıklama
0
Öne Çıkarma
GTX 980 ile çalışacak 144hz G-Sync Monitör Tavsiyesi?
B
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Benq RL2240H 60hz monitörümü güle güle kullandım. Yeni GTX 980 aldığım için 144hz bir monitör bakıyorum. Bayağı bir okudum ama öneri isteyen ya da öneren herkesin kendi öncelikleri olduğu için karar vermek zor oluyor.

Öncelikle benim alacağım monitör internette sörf ve oyun amaçlı kullanılacak. Film vs izlemek için kasaya bağlı televizyonumu kullanıyorum. Dolayısıyla esas amaç monitörden akıcı, stabil FPS alabilmekte.

Film için dev ekran var, oyun için 24'' yeterli, üstüne çıkıldığında oynayan fiyat farkı çok anlamlı gelmiyor. Bunun paralelinde 1080p uygun olacak. 4K ileride düşünebilirim, şimdi değil. 2K zaten manasız geldi. Yine de ... x 1440 uyumlu f/p tavsiyesi varsa inceyebiliriz.

1ms şart, oyuncu monitörü bakıyorum zira.

G-Sync zurnanın zırt dediği yer (kartım Nvidia zaten). Burada asıl mesele 24'', 144hz, 1080p monitör bir de G-Sync olsun deyince pek seçenek çıkmıyor.

Hareket noktam bu monitör:
http://www.vatanbilgisayar.com/asus-24-pg248q-1ms-full-hd-180-hz-g-sync-hdmi-gaming-led-monitor.html
Fiyatı 1.800TL'ler civarındaydı, kurla birlikte 1.900'e dayandı.

Bahsettiğim önceliklere göre linkteki monitör yerine;
- Daha uygun fiyata kaliteden fazla taviz vermeden şu monitör olabilir, ya da
- Daha fazla vererek gerekçesiyle birlikte bu monitör olabilir
önerileriniz varsa çok makbule geçer.

Eğer G-Sync özelliği olmayan monitör önermek isteyen olursa ayrıca değerlendirelim ancak fiyatının ciddi ölçüde aşağıda olması lazım... bir de GTX 980'e G-Sync'siz monitör almak ne kadar doğru olur ondan çok emin değilim açıkçası.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brian Damage -- 5 Ekim 2016; 0:23:37 >

U
7 yıl
Yarbay

O linkteki pg248q monitörü gözün kapalı almalısın zira o monitör o fiyata o özellikte alacağın en iyi monitör monitörde yok yok full hd 180 hz nvida gsync gtx 980 ile mükemmel bir uyum olur.Üstüne basa basa söylüyoruz arkadaşlarada o fiyata alacağın başka bir seçenek yok tabi ekran kartı nvida ise iyi forumlar.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.