Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
850
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Crc Değeri Hakkında
O
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Öncelikle merhaba arkadaşlar son 1 aydır loglara ne zaman baksam çok yüksek değerde crc oluyor ve online oyunlarda (genellikle csgo) sürekli %2 packet loss ile oynuyorum arada artsada hiç 0 olmadı şuan. Eskiden böyle değildi 4 aydır şehir dışındaydım ve gelmeden önce vdsl e geçiş işlemi başlattım bununla alakası varmıdır? Bilgisi olan varsa sevinirim zira müşteri hizmetleri birşey bilmiyor. Normal bir gezintide saatte yaklaşık olarak 30000 crc değeri artıyor.
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur_298 -- 4 Ekim 2016; 12:10:39 >

A
8 yıl
Yarbay

Geçişlen ne alakası var olayın ikisi bambaşka bir iş hattın şuan sınırda calıştığı için rahat calışmıyor vdsl olacağınıda zannetmiyorum iç tesisat veya prensibalda problem yoksa.



O
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Önceden sorun yoktu ve modemi bina girişindende denediğimde aynı değerler ve aynı oranda crc artışı oluyor. Sorun tesisatta değil. Snr 7 olsada 18 olada hatta 0.3 olsada sonuç aynı. Bana söylenen vdsl geçiş sürecinde yavaşlama ve kopma yaşanabilir diyordu mh.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur_298 -- 4 Ekim 2016; 12:48:40 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @AMC
A
8 yıl
Yarbay

Müşteri hizmetlerinin her dediğine inanma onlara kalsa modemi niye elektrikğe bağladınız der vdsl geçiş alttarafı port değişikliği 5-10 dk lık iş türk telekom müdürlüğüne gidip işin aslını öğren.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.