Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1668
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kasa Temizliği İçin Tavsiyeleriniz
2
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

PC'in içine bakayım dedim ve ne göreyim kasa fanları toz dolu hatta toz yapışmış, çamura dönmüş. Hemen gittim güçlü bir toz püskürtücü kiraladım aslında hava kompresörü kiralayacaktım ama adam nasıl vereyim çok büyük dedi. İşin sırı baktığım kadarıyla fanların dönmesine izin vermeden, tutarak temizlemek. Bunun dışında başka tavsiyeleriniz var mı?



B
8 yıl
Yarbay

hocam en güzeli ve detaylı temizlik olarak işlemci fanını çıkarın ekran kartını çıkarın sırayla hava tutun sonra kasanın içine bi güzelce tutun power supley de unutmayın sonra işlemci ve ekran kartı termal macun ile temizleyin yeni termal macunları sürün zaten internette yotube v.s aratın hocam kasa temizliği ile ilgili 100 lerce video var





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17 -- 2 Ekim 2016; 19:17:01 >

C
8 yıl
Yarbay

Kirler yapışmış bi hal aldıysa fazla zorlamadan fanların kanatlarını ıslak peçeteyle filan silebilirsiniz. Termal macun yenileyin. son olarak da fanın motoruna 2-3 damla makine yağı damlatırsanız sıfır gibi olur ben biraz titizim bu konuda:)



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
2
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Cevaplarınız için teşekkürler çok pis değildi zaten hiç parçalarını çıkarmak ile uğraşmadan air blower ile dışarda temizledim 10 derece daha düşük çalışıyor şimdi.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.