Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
836
Tıklama
0
Öne Çıkarma
iPhone 6S Kırılmaz Cam Tavsiyesi
H
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Yaklaşık 1 yıl boyunca Buff kırılmaz ekran jelatini kullandım fakat bu 1 yıl sonunda telefonumu koyduğum cebime başka hiçbir şey koymamama rağmen ekran çizik içinde kaldı ve bu 1 yılın sonunda ekran koruyucu sarardı. Kullanıma çok ciddi etkisi olan ve rahatsızlık veren bu sebeplerden ötürü ürünü söküp atmak zorunda kaldım ve şuan yeni ürün arıyorum. Buff kesinlikle almayı düşünmüyorum. Bulabildiğim ürünler ise Spigen'in Full Cover Glas, GLAS tR, Ultra Crystal Dual ve Flex HD. Bu ürünlerden hangisini tavsiye edersiniz? Yada başka marka ve model tavsiyeniz var mıdır?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Y
8 yıl
Yarbay

Netpa siyah bi koruyucunun içinde kırmızı yazılı
Bırebır kaliteli
Dıgerlerı parmak izi bırakıyor bunda oyle bı sorun yok cok aradım buldum gayet iyi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
8 yıl
Çavuş

Baktığın ürünlerin resmi satıcısıyım. Cellular Line ve Glas tR gayet dayanıklı. Dilersen Wrapsol 360 derece kaplama var. Poliüretan malzeme olduğu için çizilme olmaz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
8 yıl
Binbaşı

10 tl ye taktırıyorum, 2 kere telefonun kenarına demir parça(elektronik sigara mod ) düştü koruyucu kırıldı ama ekran sağlam. Markasız ama işini iyi yaptı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.