Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
958
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ASUS PB279Q Kullanıcı Görüşleri
H
8 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Evde uzun süre kullanmak için bu monitörü aldım henüz elime ulaşmadığı için kullanıcı görüşüm yok maalesef bu ürünü kullanmış olan ve kullanmakta olan arkadaşlar görüşlerini yazabilirlerse çok sevinirim nette incelemesi var ama kullanmak çok daha farklıdır diye düşünüyorum.
Benim bu monitörü tercih etme sebebim renk ve panel kalitesi nedeniyle oldu en azından incelemelerinde böyle son kullanıcı arkadaşlarda yorumlarını yazarlarsa çok sevinirim herkese iyi forumlar.

Monitörün linki

http://urun.n11.com/monitor-ve-ekran/asus-pb279q-27-5ms-4k-hdmi-dp-mdp-mm-vesa-siyah-3840x2160-monit-P130726520



U
8 yıl
Yarbay

Aynı özelliikte sayılabilecek bir monitör pg279q kullanan biri olarak memnun kalacağınız üst seviye güzel bir monitör 4k olması artı oyun amaçlı ise 2k 144,165 hz ıps ekran monitörleri tercih te edebilirsiniz geri iade edip kutusunu açmadan değiştirmek isterseniz tabikide şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyelim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
8 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

yaşım artık uzun süre oyun oynamama pek izin vermiyor o nedenle çok fazla oyun oynayacağımı sanmıyorum daha çok film ve gündelik
kullanım için olacak bu ürününün teknopad tarafından yapılan incelemesinde ekran değişik modlardayken kenarlardan sızan ışığın dengesiz olması beni
rahatsız etmişti umarım kullanımda bu sorun olmaz. Bu ürünü tercih etmemde ki en önemli etken profesyonel bir ürün olması muhtemelen panel kalitesi
ve ürünün genel kalitesinin normal ve oyuncu monitörlerine göre daha iyi olacağını düşünüyorum. Bakalım ürün gelsin kullanıp göreceğim ben birazda bu ürünü kullanmakta olan arkadaşlar var ise onlardan ürünün ince ayarları hakkında bilgi almak isterim hangi modda hangi ayar kullanılmalı vs.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.