Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
958
Tıklama
1
Öne Çıkarma
TEBRİKLER
K
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Güzel mücadele oldu. Heyecan yüksek ve temiz maçtı. Derbiye yakıştı. Aranızda GALATASARAYLI futbolseverler var ise tebrikler.

Npt: Şu konuyu anca bu zaman açabildim, forumdaki yavaşlıktan. Ama ne hikmetse bu müthiş maç sonrası hastalıklı konular dolmuş.



J
8 yıl
Yarbay

Temiz maç mıydı



U
8 yıl
Teğmen

Hastalıklı konuların çıkması sebebi sizsiniz öyle bir havaya girmişsiniz ki maçtan önce yok 4 atarız yok 6 atarız hem kendi konunuzda hemde burada ısrarla devam ettiniz sonuç olarak ilk yarı maçın gerçekten bi takım için 4-0 olması içten bile değildi ama talihsizlik yüzünden 2-0 bitti 2.yarı jorun değişiklilik yapmaması chedin dakika geçtikçe artan leşliği sayesinde şansa 1 puan aldınız podolski cavanda bu takıma adapte olsa sizin için bi Liverpool faciası daha yaşanırdı bu maçı kim kazanırsa ligi domine ederek giderdi sonuç olarak her 2 takımda kaybetti kazanan fenarbahçe oldu ve bi şekilde tekrar şampiyonluk yarışına soktular.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.