Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
66
Cevap
7858
Tıklama
16
Öne Çıkarma
Salt and Sanctuary (Dark Souls için alternatif)
M
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi




Oyun ilgi çeker mi bilmiyorum ama yine de böyle başarılı bir oyunun detaylı bir konusunun bulunmasını istedim. İlk olarak şunu belirteyim oyun 2D ama bu beklentinizi azaltmasın, bilakis beklentinizi yüksek tutun zira Salt and Sanctuary (S&S) hikayesi, mekanları, bossları, dövüşleri ve diğer birçok içeriği ile şahane bir oyun hatta diğer bir değişle "2D Souls." Oyunun neredeyse tüm mekanikleri Demon's Souls/Dark Souls/Bloodborne yapımlarından harmanlanarak ortaya çıkarılmış ve o mekaniğin bağımlısı biri S&S'ye bayılacaktır. Ortalama süresi 30-40 saat aralığındadır sanıyorum, ben 38 saatte bitirdim şu an NG+ ile devam ediyorum.

Hikaye ile ufak bir giriş yapalım,

"Yüzyıllar boyu savaşın tükenmek bilmediği bir dünyada bir prensesin denizin öte tarafında yer alan bir krallığa olan yolculuğu ile başlıyor. Prenses, bu karanlık dünyada "barış ve huzur" zamanlarının başlaması için tek umut. Fakat gemi fırtınaya yakalanıp bir deniz yaratığının (The Unspeakable Deep adında Cthulhu görünümü ile tasvir edilmiş bir tür Kraken) saldırısına uğruyor. Bu çetin anların ardından kendinizi garip bir adanın (Nameless Island) sahilinde uyanmış olarak buluyorsunuz ve tek amacınız var, Prensesi bulmak. Siz de karakter yaratma ekranında seçmiş olduğunuz sınıfa göre gemide ona göre görevi olan insanlardan biri olarak oyuna başlıyorsunuz."

Hikayenin tamamı,


Jaret adında yaşlı bir amca var, kendileri vakti zamanında keşke çok büyük güçlere sahip olsam diye bir dilek diliyor ve beklemediği bir şekilde Nameless God adında (aslında bir tanrı değil ama çok büyük güçlere sahip bir varlık) bu Jaret'in dileğini yerine getiriyor. Bunun üzerine Jaret, King of Storms ismini alıyor (Burada Dark Souls 3'den esintiler hissediyorsunuz zira Nameless King ve King of the Storm ikilisini güzel kullanmışlar) ve Nameless Island diye bir yerin kontrolünü elde ediyor. Jaret burada bir medeniyet kurarak Castle of Storms hükümdarı olur. Ancak Jaret, Nameless God denilen varlığın amacını bilmiyordu. Nameless God, oyunun başında karşımıza çıkan The Unspeakable Deep gibi çeşitli canavarlar yaratır ve o yaratıklar ile yaşam dolu alemlerden ruhlar çalardı. O ruhları da Nameless Island'da yıkayarak onların hafızasını kullanır ve gerçek dünyalarındaki mekanları tekrar tekrar inşa ederdi. Böyle böyle birçok yer yarattı, bunlardan bazılarını önemli insanlar için inşa ederek kendisine gerçek bir tanrı gibi tapmalarını bekledi. Çünkü Nameless God sahip olamadığı tek şeye sahip olmak istiyordu, bir tanrı olmak. Bu uğurda tamahkar bir halde topladı ruhları ve kimi krallıklar ve şehirler deliliğe teslim oldu, O'nun arzuları zalimlik ve rezilliklerden besleniyordu ama buna rağmen yine de istediğini elde edemedi. Bu ada aslında yaşam ve ölüm arasında muallakta kalmış lanetli bir yer. Biz ise denizde boğularak sonsuza dek bir undead olarak adada sıkışıp kalmış biriyiz ve tek kurtuluş Nameless God denilen varlığın karanlıklar içerisinde isimsiz kalmaya devam etmesiydi. Peki prenses ne oldu, prenses en başında gemide hayatını kaybetmişti yani hikaye boyunca kurtarmak için debelendiğimiz prenses aslında hiç yoktu, farkında olmadan beyhude bir çaba içerisindeydik. Nameless God yenildikten sonra tekrar derinlerden yüzeye çıkarak "Salvation" sonunu yani kurtulduğumuz sonu görüyoruz.

Bir de "Dominion" adında gizli bir son var, onu görmedim videolarını da izlemedim ama ne olduğu adından anlaşılıyor, o sonda muhtemelen adada sonsuza kadar sıkışıp kalıyoruz.



HARİTA VE YOL GÜZERGAHI

< Resime gitmek için tıklayın >


KARAKTER YARATMA

8 farklı sınıf mevcut. Hepsinin çalışma mekaniği Dark Souls'larla aynı, içlerinden Chef ve Pouper ek bir yetenek ile başlamıyorlar, onları DS'lerdeki Deprived sınıfına benzetebiliriz.

< Resime gitmek için tıklayın >

Knight - Class 1 Heavy armor ve Swordfighter
Mage - Class 1 Magic ve Magus
Paladin - Class 1 Heavy armor ve Berzerker
Thief - Class 1 Assasin ve Light armor
Chef - Yeteneği yok
Cleric - Class 1 Prayer ve Light armor
Pouper - Yeteneği yok
Hunter - Class 1 Hunter ve Marksman

STATS

Ana Statlar

Strength - Str'den bonus alan silahların için geliştiriliyor
Endurance - Taşıma kapasitesini artıyor
Dexterity - Dex'den bonus alan silahlar için
Willpower - Stamina ve eşya düşürme oranını artıyor
Magic - Büyü kullanımı için gerekli
Wisdom - Wis'den bonus alan silahlar için ve Prayer (DS'deki miracle) yetenekleri için geliştiriliyor

Dövüş statları

Health - Sağlık barı
Focus - Mana ama ekranda bunun için ayrı bir bar yer almıyor, Stamina barı kullanılıyor
Stamina - Tüm hareketleriniz ve saldırılarınızın bağlı olduğu stat
Attack - Vurduğunuz hasar oranı
Drop Rate - Eşya düşürme oranı
Equip - Taşıma kapasitesinin oranı

Savunma statları

Strike Defense - Strike türü saldırılara karşı savunmayı artırır
Slash Def - Slash türü saldırılar için
Fire Def - Ateşe karşı
Lit Def - Şimşeğe karşı
Poison Def - Zehre karşı
Holy Def - Holy saldırılara karşı
Arcane Def - Arcane saldırılara karşı
Balance - karakterin saldırılardaki dengesi, DS'deki Poise ile aynı


ORIGINS

Karakterinizin köklerini belirlemek için oyunda yer alan 14 bölgeden birini seçiyorsunuz ama bu seçimin hikayeye bir katkısı yok.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >


SALT VE SANCTUARY

< Resime gitmek için tıklayın >

Oyunun ismi karakterin doğuşunu ve büyümesini simgeliyor. Bu adadaki tüm varlıklar tuz (Salt) ile doğar ve tapınaklara (Sanctuary) muhtaç bir şekilde yaşarlar. Salt için DS'lerdeki Soul, Sanctuary için de DeS'deki Nexus, Bloodborne'daki Hunter's Dream benzetmesini yapabiliriz. Her öldürdüğünüz düşmandan Salt elde eder ve karakterinizi geliştirmek için kullanırsınız. Sanctuary ise tüm bu geliştirme işlemlerini yaptığınız yer. Ek olarak bir de Sanctuary gibi olan ama herhangi bir geliştirme yapamadığınız Shrine bölgeleri var. Burada sadece bir mum yakıyor ve tüm araç gereçlerinizi tekrar yükseltiyorsunuz, bunu da DS'deki Bonfire noktasına oturup kalkmak gibi düşünebilirsiniz.

İlk defa geldiğiniz bir Sanctuary boş ve karanlık olur. Sunağa sahip olduğunuz İnanç sembollerinden birini yerleştirip, orayı aynı bonfire yakmak gibi aktifleştiriyorsunuz.

Level Up
Tree of Skill
Make Offering


seçeneklerinden ilk ikisi karakter geliştirme ilgili, Make Offering ise Sanctuary'i geliştirmek için kullanılıyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

Oyun içerisinde resimde görüldüğü gibi çeşitli putlar buluyorsunuz. Bunlar 8 farklı özelliğe sahip,

Stone Leader - Size görev veren bir NPC, bu görevleri yaptıkça dahil olduğunuz İnanca olan bağlılığınız artıyor ve inanç seviyeniz yükseliyor. Her İnanç en fazla 7 seviye oluyor. En önemli putlardan biri, çünkü görevleri tamamlayınca sağlık iksirinizin sayısını arttırabiliyorsunuz.
Stone Blacksmith - Adı ne olduğunu açıklıyor, silahlarınızı geliştirmek için buna ihtiyacınız var.
Stone Merchant - Çeşitli eşyalar satıyor, ben ateşli silahıma mermi almak için kullandım.
Stone Mage - Büyü ve asa satıyor.
Stone Alchemist - Önemli bir diğer put, oyunda silahlarınıza evrim geçirtip daha güçlü bir hale gelmesini sağlıyor. "Transmute" adında bir işlem bu.
Stone Sellsword - Oyunda Co-op ve PvP yapmak için gerekli.
Stone Cleric - Prayer (Miracle) büyüleri satın alabiliyorsunuz.
Stone Guide - Bir başka önemli put, bu arkadaş sizi istediğiniz bir başka Sanctuary bölgesine ışınlıyor ayrıca kendisinden satın alabildiğiniz Calling Horn (savaş borusu) sayesinde bazı Sanctuary'lere direk gidebiliyorsunuz.


CREEDS - İNANÇ

Oyundaki dinsel inançlar, bunun için DS'deki Covenant sistemi diyebiliriz. Toplam 7 inanç var, her inancın seviyesi 7'ye kadar yükseliyor. Sanctuary'de Stone Leader putunu kullanarak çağırdığınız NPC, size görevler vererek Creed Devotion (Bağlılık) seviyenizi artırmanızı sağlıyor. Her bulduğunuz Creed'in sembolünü inventory'de tutabiliyor ama tek bir inanca dahil olabiliyorsunuz. Birine dahilken yeni bir inanç bulup ona dahil olmak istediğinizde isteğiniz gerçekleşiyor ama günah işlemiş oluyorsunuz. The Watching Woods bölgesinde Candlelit Lady adında bir NPC yer alıyor, belli bir Salt karşılığında günahlarınızı temizleyerek, istediğiniz Creed'i tekrardan seçmenizi sağlıyor. Ayrıca bir Sanctuary'de aktifleştirdiğiniz Creed'i değiştirmek istediğinizde de Crystal Sphere eşyasını kullanabilirsiniz.

Her Creed belli seviyelerde farklı farklı eşyalar satabiliyor, bunları tek tek yazmayacağım direk link veriyorum zira kaynakta hangi satıcı hangi seviyede hangi eşyayı satıyor çok temiz ve yalın bir şekilde anlatılmış.

< Resime gitmek için tıklayın > The Three
http://saltandsanctuary.wiki.fextralife.com/The+Three

< Resime gitmek için tıklayın > Devara's Light
http://saltandsanctuary.wiki.fextralife.com/Devara's+Light

< Resime gitmek için tıklayın > The Iron Ones
http://saltandsanctuary.wiki.fextralife.com/The+Iron+Ones

< Resime gitmek için tıklayın > The Stone Roots
http://saltandsanctuary.wiki.fextralife.com/The+Stone+Roots

< Resime gitmek için tıklayın > Keepers of Fire and Sky
http://saltandsanctuary.wiki.fextralife.com/Keepers+of+Fire+and+Sky

< Resime gitmek için tıklayın > The House of Splendor
http://saltandsanctuary.wiki.fextralife.com/The+House+of+Splendor

< Resime gitmek için tıklayın > Order of the Betrayer
http://saltandsanctuary.wiki.fextralife.com/Order+of+the+Betrayer


TREE OF SKILL

< Resime gitmek için tıklayın >

İlk bakışta çok karışık gelebilir ama aslında oldukça basit bir yapıya sahip. Resimde hangi sınıfın hangi yolu izleyeceği güzel bir şekilde anlatılmış. Chef ve Pouper yeteneğe sahip olmadıkları için tam merkezden başlıyorlar, diğer sınıflar ise kendi yeteneklerine göre yerlerini almışlar. Bu geliştirmeler yapmak için gerekli Salt miktarını topluyor ve level atlıyorsunuz. Her level size Black Pearl adında bir eşya veriyor, bu sizin skill ağacında yetenek açmanızı sağlıyor. Yetenek Class'ları yükseldikçe gerekli Black Pearl sayısı da artıyor, örneğin Class 4 Swordfighter açmak için 4 adet Black Pearl eşyasına ihtiyacınız var yani başka bir değişle 4 kez level atlamanız gerekiyor.

Bir başka konu ise Knight seçip illa ki Knight yolunu tercih etmek zorunda değilsiniz, bu da diğer birçok şey gibi DS serileri ile aynı sisteme sahip. Bir Knight karakterini isterseniz Mage karakterine dönüştürebilir ya da bir Cleric'i Paladin yapabilirsiniz. Ben Knight olarak başlamıştım ama Class 5 Knight'dan önce Class 5 Hunter ve Class 5 Marksman seviyesine yükseldim. Bunun sebebi en çok ihtiyacınız olan stata yönelmek, Hunter direk Willpower statına etki ediyor ve bende Dex.'den bonus alan küçük ama hızlı kılıçlar kullandığım için stamina çok önem arz ediyordu, bu yüzden de önceliği ona verdim. Onu geliştirirken de aynı yol üzerindeki Dex. yeteneklerini de açarak atak gücümü de artırdım. Hatta sonraları silah elde edince karakterimi tıpkı Bloodborne'daki Hunter'a dönüştürmek istedim ve yine Hunter yolu üzerinde olan Marksman seviyesini de artırmaya başladım. Seçtiğiniz sınıf aslında sembolik, oyun esnasında siz ne olmak istiyorsanız o oluyorsunuz.

Knight olarak başladığım karakterimin son hali Knight ile pek alakası yok mesela, :)

< Resime gitmek için tıklayın >

Class 5 Hunter
Clsss 5 Marksman
Class 3 Light Armor
Class 3 Swordfighter (Knight)
Class 2 Prayer


SKILL SIFIRLAMA

Tam olarak bir sıfırlama söz konusu değil, ancak oyunda Gray Pearl adında bir eşya yer alıyor, bunu oyunun çeşitli bölgelerinde ve düşmanlarından elde ediyorsunuz. Her Gray Pearl, 1 tane skill puanınızı geri almanızı sağlıyor. Geri almak istediğiniz skill puanı Class kaç ise o kadar Gray Pearl gerekiyor, örneğin Class 5 Hunter'ı iptal edeceksiniz bunun için 5 adet Gray Pearl lazım.


BRANDS

Oyunun kontrol mekaniği her ne kadar DS ile aynı olsa da farklı olan kısımları da mevcut. Oyunda Brand yani Damga olarak geçen 5 adet özel yetenek mevcut. Bu damgaları oyunda ilerledikçe elde ediyor ve daha önce giremediğiniz yerlere girmenizi sağlıyor.

Vertigo Brand

Yer çekimini ters çeviren bir yetenek. Bazı bölgelerde siyah dikili taş görüyorsunuz, bunlar Vertigo Brand sayesinde yer çekiminde oynayarak, sizi baş aşağı yapıyor. Bazı zamanlar bu şekilde yolunuzu buluyorken bazı yerlerde de gizli eşyalara denk geliyorsunuz.

Dart Brand

Havadayken size ek bir hamle yapmanızı ve kısa bir süreliğine duvarda asılı kalmanızı sağlıyor.

Hardlight Brand

Bazı bölgelerde saydam mavi bulutlar var, bu yetenek sayesinde meşaleyi açarak o saydım bulutları katı bir cisim haline dönüştürüyor ve üstlerine çıkabiliyorsunuz.

Shadowflip Brand

Karşılıklı duran duvarların olduğu yerlerde duvardan duvara atlayarak tırmanabilmenizi sağlıyor. Prince of Persia'dan hatırlayabileceğiniz bir yetenek.

Redshift Brand

Kimi girişler kırmızı bir bariyer ile kapatılmış oluyor. Bu yetenek meşale yardımı ile o bariyerlerin kaybolmasını sağlıyor.


CHARM

Oyun içerisinde kullanabildiğimiz pasif yetenekler.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >


KULLANILABİLİR BAZI ÖNEMLİ EŞYALAR

< Resime gitmek için tıklayın >


TRANSMUTE

< Resime gitmek için tıklayın >

Sanctuary'de Stone Alchemist putu ile çağırdığınız NPC size bu seçeneği açıyor. Silahlarınızı daha güçlü bir başka silaha dönüştürmek için kullanılıyor, oyunda ilerleyebilmek adına yapmanız fazlasıyla elzem. Bu konuda verebileceğim en büyük tavsiye hiçbir şeyi satmayın, nasıl olsa bu silahı kullanmıyorum bir işime yaramaz demeyin çünkü her şey başka bir şeye dönüşüyor. Örneğin ben Steel Centipede diye bir silahı transmute yapmak istiyordum ama bunun için Bullwhip silahı gerekliymiş. O silahı da oyunun başlarında elde ediyorsunuz ama bir işime yaramıyor ve kullanmayacağımı da bildiğim için sattım. Fakat Bullwhip gerekli olduğunu sonra öğrendim ve hali ile istediğim silahı yapmak için epey bir ilerledikten sonra Whip türündeki bir diğer silah Martial Flail'i buldum ve o şekilde Steel Centipede geliştirebildim. O yüzden kesinlikle satmayın zaten satmanın pek bir getirisi de yok.

Sistem çok basit bir şekilde hazırlanmış, kafayı karıştıracak hiçbir şey yok.

Transmute seçeneğine girdiğinizde inventory'de transmute işlemi için kullanabileceğiniz her şey gözüküyor. İstediğiniz eşyaya tıklayarak tüm stat değerlerini ve kullanabilmek için gerekli olan her şeyi görebiliyorsunuz.

İki tane örnek,

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >


İki tip silah elde ediyorsunuz;


Boss'lardan düşen eşyalar ile elde edilen silahlar,

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >


Normal düşmanlardan düşen eşyalar ile elde edilen silahlar,

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >


SİLAH BONUSLARI (Scaling)

Bu sistem DS serisinde olduğu gibi işliyor. E,D,C,B,A,S kategorileri var ve silahınızın bonusu ne kadar yüksek olursa vurduğunuz hasar miktarı da aynı oranda artış gösteriyor.

S: Süper
A: Çok iyi
B: İyi
C: Ortalama
D: Kötü
E: Çok kötü


CO-OP VE PvP

İlk olarak Sanctuary'de Stone Sellsword putunu kullanarak gerekli olan NPC'yi çağırmanız gerekiyor.

Ancak oyundaki Co-op ve PvP sistemi DS serilerindeki gibi işlemiyor. Oyun içerisinde başka oyuncuların bıraktığı mesajları ve onların ölülerini görebiliyoruz; fakat onları oyun içerisinden Co-op ya da PvP yapmak için çağıramıyoruz. S&S'deki sistem local (Yerel eşli mp) olarak çalışıyor. Beraber oynamak istediğiniz arkadaşınız aynı makine üzerinden ikinci bir hesaptan girerek oyuna dahil oluyor.

PvP içinse yine arkadaşınızı çağırıyor ama bu defa Stone Sellsword'dan Egg of Wrath eşyasını alıp kullanıyorsunuz, böylece karşılıklı dövüşme imkanı yakalıyorsunuz.

Herhangi bir level ya da NG+ kısıtlaması yok.

Klavye mouse paylaşılamadığı için PC'de oynuyorsanız gamepad'e ihtiyacınız olacak.


KÜÇÜK BİLGİLER

< Resime gitmek için tıklayın >

Resimdeki mumlu şamdan yolun devamında boss olduğu anlamına geliyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

DS'deki gibi backstab atamıyor olsanız da riposte yapabiliyorsunuz. Rakip vururken kalkanınız ile saldırıyı savuşturduğunuzda QTE seçeneği beliriyor ve istenilen tuşa basarak düşmanı kanlı bir şekilde öldürüyorsunuz. Aynı şekilde bazı knight düşmanları silahla art arda vurarak zayıflatabilir ve tek seferde öldürebilirsiniz.

< Resime gitmek için tıklayın >

Öldüğünüzde sahip olduğunuz tüm Salt'lar aynı DS oyunlarında olduğu gibi öldüğünüz yere düşüyor ama buradaki sistem biraz farklı. Gidip direk alamıyorsunuz, bir çeşit yaratıkla karşılaşıyor ve onu öldürmeniz gerekiyor. Eğer sizi bir düşman öldürürse Salt'lar bu defa Bloodborne'da gibi düşmana geçer ve onu öldürmeniz lazım. Salt'ları boss dövüşünde kaybettiğinizde de tüm Salt boss'a geçiyor ama boss'un can barında bir işaret görüyorsunuz ve o işaretli yere kadar canı indirdiğinizde kaybettiğiniz Salt'ları geri alıyorsunuz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 18 Eylül 2016; 1:53:03 >

P
8 yıl
Yarbay

Senin rehberlere bayılıyorum, mutlaka deneyecem bu oyunu



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

*
8 yıl
Yüzbaşı

Rehberini okuyana kadar boş bir oyun sanıyordum.
Çok güzel yazmışsın ve özetlemişsin.
Tr dil desteği yok sanırım.

Listeme aldım bende.

Tşk.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Ne yazık ki Türkçe dil desteği yok ama öyle ağır bir İngilizce gereksini mi de söz konusu değil, her şey çok yalın bir şekilde anlatılıyor.


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @*HKN*
N
8 yıl
Yarbay

Oyun indirime girsin diye bekliyorum kaç zamandır.
2D herzaman tercihimdir 3D karşısında.
54 tl şuanki fiyatı.
Şöyle bir 25-30 görse zıplayacağım hemen.
Bu arada rehber harika olmuş.
Elinize sağlık üstad.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
8 yıl
Yüzbaşı

oyun efsane arkadaşlar tam dark souls kafasında ben knight olarak bitirdim şimdi mage build yapmaya çalışıyorum bide başlayanlar için tavsiye ilk training kısmındaki boss u keserseniz silahları upgrade etmek için item veriyor daha önceden upgrade etme şansınız olur biraz uğraştırıyor ama değer



U
8 yıl
Yarbay

ben bunu nasıl görmem ya, ellerine sağlık yine döktürmüşsün. hemen deneyeceğim oyunu satın alıp :)



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
8 yıl
Yüzbaşı

Rehber iyi olmuş eline sağlık.



U
7 yıl
Yarbay

tr psn'de indirime girdi, 35 TL. ekstra %10 da plus indirimi var üstüne, kaçmaz.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

E
7 yıl
Yarbay

Oyun mükemmel ötesi. Kesinlikle oynayın ve oynatın.



F
7 yıl
Yarbay

melkor hocam özellikle rpg konusunda boş bir tavsiyede bulunmayacağına eminim,alıp denemek lazım




Bu mesajda bahsedilenler: @melkor23
U
7 yıl
Yarbay

oyunun harita düzeni valla souls ve bloodborne oyunlarından daha karmaşık geldi bana :) nereye nereden gidiyoruz bir türlü ezberleyemiyorum.

her darbe aldığımızda birde can barımız kısalıyor, (ds2'deki her öldüğünde hollow iken olduğu gibi)

ilk 4 boss'u hakkın rahmetine uğurladım, bakalım nereye kadar gideceğiz.

çok farklı bir tadı ve keyfi var, kesinlikle deneyin.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

U
7 yıl
Yarbay

oyuna yeni dil güncellemeleri ve eklemeleri geldi ama türkçe yine yok malesef.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

X
7 yıl
Teğmen

Uygar bana da aldıracaksın. Akşam evde bakayım bir.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

R
7 yıl
Yarbay

hacı çok iyi rehber yapmışsın çok teşekkürler gerçekten, tabi ben sinirden kendimi kesmezsem oynayacam bakalım



L
7 yıl
Yarbay

Oyuna pek ilgi yok herhalde.Ben oynamak istiyorum da hiç vakit bulamıyorum.Çare olarak şirketteki pc'ye indirdim.Oyun alt tab yemekten isyan etti o ayrı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
7 yıl
Yarbay

PS Vita versiyonu da çıktı 28 Mart itibariyle oyunun.



S
7 yıl
Çavuş

Bende almayı düşünüyorum. Online coop modu var mı?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Luca Brasi
U
7 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Sucio

Bende almayı düşünüyorum. Online coop modu var mı?

malesef. local coop var.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
7 yıl
Çavuş

Fern isimli npc tam olarak nerede? Harita biraz karışık geldi de. :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @UyGaR___