Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
318
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Wordpress tasarımını düzeltme yardım
A
8 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Herkese merhabalar ,
Üzerinde uğraştığım sitemde kullandığım temanın bir demosu bulunmakta ->http://justfreethemes.com/demo?theme=Vmag

Bu demonun girişinde görmüş olduğunuz değişen resimleri ve solda bir büyük sağda iki küçük resim dizilimini kendi haber siteme uygulamaya çalışıyorum . Tüm günümü buna harcadım bir türlü beceremedim . Yani yapmaya çalıştığım şey bu demoyu aynen kopyalamak . Acaba nasıl yapabilirim ?

Benim sitem ->http://baronhaber.tk/





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper939 -- 15 Eylül 2016; 1:14:11 >

A
8 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

up



M
8 yıl
Yüzbaşı

İstediğinizi yapmanın birkaç alternatif yolu var ama yol göstermesi açısında, ilk olarak sağ kısımda gördüğünüz kayan resimleri internette "wordpress slider" olarak aratırsanız önünüze birçok seçenek gelecektir.Bunlardan beğendiğiniz birini wp'in eklenti sayfasından indirerek kurabilirsiniz.Sol kısımlar ise örnek verdiğiniz temada, 3 kategoride en son yazıyı çekecek şekilde ayarlanmış.Bunu manuel olarak yapmanız gerekecek ve kod bilgisine ihtiyacını var.Kullandığınız tasarıma baktım, çözünürlüğe duyarlı bir tema olduğu için aşağıda bende basit bir şablon hazırladım.En azından örnek temadaki şablonun nasıl yapıldığı ile ilgili size bir fikir verebilir.

https://jsfiddle.net/wb44y2gr/


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @alper939
A
8 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ediyorum .
Sizden ikinci bir yardım daha isteyeceğim . Affınıza sığınarak soruyorum . Mesela spor ile ilgili bir yazı paylaşıyorum . Bu yazının kategorisini seçiyorum ''Spor'' olarak . Yzdığım bu yazıyı yine Spor sekmesinde açtığımda bu yazıyı göremiyorum . Yani sadece ana sayfada paylaşmış oluyorum
Bu üst kısımdaki kategorilere tıkladığımda bu yazıların çıkması için ne yapabilirim ?




Bu mesajda bahsedilenler: @MOLİVER
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.