Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
867
Tıklama
0
Öne Çıkarma
superonline nakil iptali
Q
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

beyler ben superonline fiber aliyordum taşındığım yerde fiber yok adsl için nakil talebinde bulundum telefonda tahhütünüz kaldığı yerden devam edicek dediler adsl tarifesine geçirdiler telefonda onaylıyormusunuz dediler evet dedim ama herhangi bi kağıda imza atmadım gelip daha birşeyde bağlamadılar.abonelik sözleşmeleri yönetmeliğine göre bi yerde fiber aldığım zaman taşındığım yerde yoksa ceza ödemeden iptal ettirebiliyorum.şimdi ben nakil talebini iptal etsem bir sıkıntı çıkar mı telefonda evet onaylıyorum dediğim için?



T
8 yıl
Yarbay

yazılı belgede ıslak imza olmadan bir şey yapamazlar diye biliyorum...



G
8 yıl
Yüzbaşı

Hocam aynı sıkıntı bende de var, iptal ettireceğim ama iptal bedeli çıkartıyorlar itiraz edin diyorlar. Siz ne yaptınız bedelsiz iptal edebildiniz mi?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @QuickPlay
D
8 yıl
Yarbay

öncehttps://sikayet.btk.gov.tr işe yaramazsa tüketici hakem heyeti. abonelik sözleşmeleri yönetmeliği madde 16-2'ye göre aynı hizmeti aynı şekilde veremiyorsa cayma bedeli alamaz


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @gepe
G
8 yıl
Yüzbaşı

Eyvallah dostum bende aynı madde hükmüyle itiraz ediyorum zaten ama malum işi çakallığa döküyorlar malesef. Hayırlısı iptal dilekçesini bir yollayayımda kısmet.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Dr. Boone
D
8 yıl
Yarbay

kimden ne koparırsam mantığı işte


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @gepe
O
8 yıl
Yüzbaşı

az önce aynı sebeplerle aradım müşteri hizmetlerini, adsl kullanacaksınız dediler gayet rahat bir şekilde :) şimdi sosyal medya üstünden şikayetlere başladım sonuç alamazsam sırayla BTK ve Tüketici hakem heyetine gidecek iş.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.