Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
666
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Rom yükleme sorunu
H
8 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Dark Evopad r9730 modeli rootlu tabletimin Build.prop dosyasında oynama yaptım dikey modunu düzeltme amacıyla (tepetaklak gösteriyordu dikey modu zorlayan aplikasyonlarda) lakin chmod 644 yapmayı unuttuğumdan tablet açılmaz oldu. Adb browser droidbrowser da çalışmadı. Rkbatchtool Recover modunda tableti görmüyor. Adb shell ile chMod yapmak istedim ama Adb shell komutunda NO such file OR directory uyarısı veriyor. Adb sideload ile hem stock rom hem de daha önce içinde yüklü olan visture 5 hd Custom rom yüklemeyi denedim ikisinde de verify kısmına geldiğinde installation Aborted uyarısı veriyor. Aynı şekilde External Storage ile yüklemeye çalışınca da aynı hatayı veriyor. Herhangi bir çözme yöntemiz var mıdır benim elimdeki seçenekler tükendi.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteric -- 12 Eylül 2016; 17:36:16 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
8 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Sorun çözüldü. Benzer problemler yaşayanlar için anlatayım. RK Batch Tool ile çözebildim Rom yüklemeyi, şöyle ki daha önce USB ile bağladığımda RK30 olarak gözüken tabletin Rockusb olarak gözükmeye başladığını fark ettim Aygıt Yöneticisinde. İnternetten bulabildiğim kadar driver denedim, en yenisi en eskisi falan filan en son bir tanesinde tekrar RK30 olarak görmeyi başardı bilgisayar bu sayede RK Batch Tool da yüklemeye izin verdi ROM'u ve sorun çözüldü.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.