Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
910
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Fem, Güvender vs yayınlar hakkında
S
8 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar bugün gittiğim kırtasiyedeki abi toplantıya gittiğini, fem güvender gibi yayınlara kayyum atandığını, istersek bu yayınlardan alabileceğimizi fakkat artık o yayınların sorularından çıkmayacağını söyledi. Tüm sorular aynı telden sorular ve femin özellikle farklı soruları var mesela. Sadece o yayınlarda var diye sınavdaki soruların sorulup sorulmamasının bir önemi var mıdır? Bu kayyum ve sorular hakkında bir bilginiz var mı?



S
8 yıl
Yarbay

Ağzı olan konusuyor. Femde olan sorular cıkmıyorsa hiç bir yayının soruları cıkmaz. Benim kafamı şey kurcalıyor femin şuan ki sorularını aynı ekip mi hazırlıyor



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

R
8 yıl
Teğmen

Ya ygs yi hazırlayan hocalar arasında o grubun hocaları olmayacak orası kesin zaten, ben femi türkçe ve simetri serileri dışında almayı düşünmüyorum piyasada zaten iyi kitap var.simetri serisi sadece konuyu öğretme odaklı kitapları o yüzden çalışmayı sadece onunla bitirmeyeceğinden sıkıntı da olmaz bence.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
8 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Eğer fem beyaz kitap falan kullanılmayacaksa üzülmedim değil.Müthiş kaliteli soruları var adamların ve zaten kaç türlü soru var ki konularda.Yani adamlar hımm bu sorular femde varmış o zaman bunu sormayalım mı diyecekler?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.