Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
573
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Eski dizi arıyorum bilim kurgu türünde
K
8 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Selamlar.
Bilim kurgu ve apokaliptik dizi arıyorum. 2005 sonrası olan tüm dizileri izledim sanırım. Stargate serisi gibi hem eski ve köklü hem de teknolojinin gelişimini de dizi de görmek istiyorum. Apokaliptik türler de olur, sıkıcı olmayan dizi önerebilecek var mı ? Herkesin bildiği veya burada yazıldığını bildiğiniz dizilerse zahmete gerek yok çünkü hepsini izledim.



P
8 yıl
Binbaşı

The x-files dizisini tavsiye ederim. Ve star trek ilk versiyonunu izlemeni de tavsiye ederim. Bu diziler bilimkurgu olarak en iyi dizilerdir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
7 yıl
Yüzbaşı

The Twilight Zone



K
7 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Öneri verenlere teşekkürler ancak istediğim türden öneriler verilmemiş. Zaten bilinen şeyleri yazmanızın mantığı yok arkadaşlar özellikle belirtmiştim popüler dizileri bildiğimi.
Bakın bir örnek vereyim, Warehouse 13 gördüm yabancı bir forumda. Daha önce hiç bir tavsiye konusunda rastlamamıştım hemen izlemeye başladım ve 1 ayımı güzel geçirmemi sağladı. Boş vakitlerim için bu tarz az bilinen güzel diziler arıyorum hala.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.