Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1218
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ankara'da Hangi Yetkili Servis?
O
8 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Dostlar 2014 model golf 7 highline aracım var. bu araçta standart gelen katlanır aynalarım aynı anda açılmıyor kapanmıyor. sol ayna açılıp kapanmada sağ aynaya göre 1 sn daha geç açılıp 1 sn daha geç kapanıyor. ayrıca sol aynam açılıp kapanırken bir zorlanma olduğu ve çıtırtı sesi geldiği açıkca duyuluyor. aracımın garantisi ekim ayının sonunda bitiyor. garantim bitmeden bu problemi halledeyim diyorum ama hangi servise göstersem tavsiyeniz var mı?

ankarada;
Güvercinlik - Aydoğanlar - Ankara
Çankaya - Doğuş Oto Çankaya - Ankara
Etimesgut - Doğuş Oto Etimesgut - Ankara
Pursaklar - Eskihisar - Ankara
olmak üzere 4 adet servis var. geçen yıl 15 bin bakımını eskihisarda yaptırmıştım çok kalabalık olmakla birlikte yapılan iş ve işlemlerden hizmetten memnun kalmamıştım! sonuçta yetkili servisler genelde bir sıkıntı yada sorun dile getirdiğimizde bu normal deyip geçiştiriyorlar. bu işi şu serviste çözersin diyen var mı?



D
8 yıl
Binbaşı

Randevu alarak gidin. Çankaya Doğuş Otoya gidin.

Bir de bu sorun şundan dolayı oluyor. Araç çalıştıktan sonra tüm ışıklar sönmeden açmaya çalıştığınız zaman bu sorun başlıyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
8 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ryzz

Randevu alarak gidin. Çankaya Doğuş Otoya gidin.

Bir de bu sorun şundan dolayı oluyor. Araç çalıştıktan sonra tüm ışıklar sönmeden açmaya çalıştığınız zaman bu sorun başlıyor.

tavsiye için teşekkurler. hocam zaten benim sıkıntım daha anahtarı kontağa takmadan aracın kilitlerini açınca aynalar otomatik açılıyor. ayrıca ben tüm ışıklar sönmeden zaten aracımı çalıştırmam



A
8 yıl
Teğmen

Merhaba benimde duzvun ilgili ve fazla opucuklemeyen bir servis onerisi alabilirsem sevinirim. Golf 5 imi sanayiye bilmedigim bi yere goturmekte cekiniyorum. Bu konuda ankara da sorunsuz sikintisiz duzgun is yapan servis onerebilirseniz sevinirim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.