Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
241
Tıklama
0
Öne Çıkarma
SATILIK - Canon i-SENSYS MF8180C Renkli Yazıcı+Fotokopi+Faks+Tarayıcı Cihazı
Şehir : #Ankara
İlan Türü : #Satılık
F
8 yıl
Er
Konu Sahibi


Satışta: Satıcıyla iletişime geçiniz.
1
1 SATILIK - Canon i-SENSYS MF8180C Renkli Yazıcı+Fotokopi+Faks+Tarayıcı Cihazı
Canon i-SENSYS MF8180C Renkli Lazer Yazıcı+Fotokopi+Faks+Tarayıcı Cihazı

Cihazda herhangi bir sorun yoktur. Sadecece tonerleri bitik. toneri doldur canavar gibi cihaz.

Renkli lazer baskısı, kopyalama, fakslama ve taramayı tek bir ünitede elde edebilirsiniz.


İHTİYAÇ FAZLASI OLDUĞU İÇİN SATIYORUM. KARGO BANA AİT. FİYAT : 550 TL

ANKARA İÇİ ELDEN TESLİM. ADRES KEÇİÖREN PINARBAŞI MAHALLESİ

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

Renkli lazer baskısı, kopyalama, fakslama ve taramayı tek bir ünitede elde edebilirsiniz.

ÖZELLİKLERİ

Masaüstü Renkli Lazer Hepsi Bir Arada
Baskı kalitesi: 2400 x 600 dpi (gelişmiş)
19 sayfa/dk./kopya/dk. siyah beyaz, 4 sayfa/dk./kopya/dk. renkli
Super G3 faks
Renkli tarama: 9600 x 9600 dpi (gelişmiş)
Baskı/faks için yerleşik ağ arabirimi
Kolay toner kartuşu değişimi

Eksiksiz renkli lazer çözümünüz
Bu Renkli Lazer Hepsi Bir Arada aygıt, masaüstünüzde profesyonel renkli lazer baskı, fotokopi, faks ve tarama sağlar Ağa hazırdır ve hiçbir aksesuar gerekmediği için tek bir küçük ve sağlam birimde eksiksiz renk veriminin avantajını elde edersiniz. Yatırım maliyetlerinde ve ofis alanında belirgin tasarruflar sağlar.

Yüksek kaliteli lazer baskılar
600 x 600 dpi baskı çözünürlüğü, lazer kalitesinde renkli çıktılar verir. Yazılımla 2400 x 600 dpi çözünürlüğe eşdeğer oranda geliştirilmiş pürüzsüz renkler ve keskin siyah metinler elde edin. Canon’un benzeri olmayan yağsız S Toneri mükemmel bir renk yüzeyi sağlar.

Yüksek hızda çıktılar
Dakikada 19 sayfa siyah beyaz ve 4 sayfa renkli baskı ve fotokopi alın. Canon’un Renkli Talep Üzerine sabitleme teknolojisi sayesinde ısınma süresi olmadığından hemen bastırmaya başlayın, ilk sayfanın çıkışı için beklemeyin.

Hızlı, profesyonel faks
Super G3 faks modem, faksları sayfa başına 3 saniye* hızla ileterek telefon masraflarınızın azalmasını sağlar. 256 sayfalık* faks belleği, kağıt veya toner bittiğinde, gelen tüm faksları güvenle saklar. Canon'un Ultra Yüksek Kalite teknolojisi çizim, fotoğraf ve metin kombinasyonu gönderildiğinde tüm ayrıntıların net kalmasını sağlar.

Mükemmel renkli tarama
Renkli belgeleri ve fotoğrafları doğrudan PDF formatına veya , e-postaya tarayın. 1200 x 2400 dpi optik tarama çözünürlüğü maksimum ayrıntı için geliştirildiğinde 9600 x 9600 dpi'ye kadar ulaşır. USB 2.0 Yüksek Hızlı arabirimi, aygıtınız ve bilgisayar arasındaki görüntü gönderimini hızlandırır.

Ağ üzerinden baskı ve faks
Standart yerleşik Ethernet arabirimi, çalışma grupları için verimli ağ baskısı ve bilgisayar faksı sağlar. Kullanıma hazırdır ve mevcut ağınıza kurulumu kolaydır. Uzak Kullanıcı Arabirimi kullanıcılar ve ağ operatörleri için kolay kontrol sağlar.

Kolay kartuş değişimi
Tüm sarf malzemeleri kolayca değiştirilebilen kartuşlarda gelir. Her rengin toner kartuşunu zorlanmadan ve karışıklık yaşamadan değiştirin. Gerekli tüm parçaların içinde bulunduğu tambur kartuşunu değiştirdiğinizde, makineniz yepyeni olur.

Akıllı özellikler
Çok sayfalı belgeleri 50 sayfalık Otomatik Belge Besleyici ile fotokopi çekin, fakslayın ve tarayın. 250 yapraklık kağıt kaseti ve 125 yapraklık Çok Amaçlı Tepsi ile kağıt kullanımı esnekleştirilmiştir.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Fiyat : 550 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

F
8 yıl
Er
Konu Sahibi

satılmıştır



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.