Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1189
Tıklama
0
Öne Çıkarma
0 arabada ekspertiz
M
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

merhaba beyler geçtiğimiz senelerde bir dolu yağdı antep'e yumurtaya yakın buz düştü arabalardan camı kırılanlar oldu bilen bilir.diğer şehirleri bilmem burada stoktaki araçlar direk güneşin altına çekiliyor o doluda bazı araçlar hasara uğradı o kesin ama hiçbir araç dolu hasarlı diye ucuza satılmadı.yani durumu anladınız sanırım bir araç satılmadan hasar gördüyse yaptırılıp satılıyor istisnası çok az.(koluman mesela küçük bir ezik vardı iyi bir indirim önermişlerdi)(dolu hasarları düzeltilse bile eğik kaput yer yer boya dökülmeleri şeklindeydi)

belki başka şehirlere satıldı dedim geçen showroomda elemana sordum cevap yok

6 haneli rakamlar veriyoruz D sınıfı donanımlı olunca bir araca hiç az paralar değil.0 arabaya ekspertiz yaptıran oldu mu? nasıl bir tepkiyle karşılaştınız?



S
8 yıl
Yarbay

Yaptıran olmasa bile bu sizin en doğal hakkınız ama çoğu bayii buna izin vermeyebilir,git gelde çekici kullanılmazsa.Yada aldıktan hemen sonra satış temsilcisiyle birlikte gidilip bir şey varsa ayıplı mal diye iade edilir veya bir miktar para iadesi istenir(zararınız kadar) hiç olmadı bayiiden bir kaç şey hediye alırsınız.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
8 yıl
Yüzbaşı

Dayıma 0 Transit almıştık dayımın damatınında sanayide dükkanı var komşusu boya tespit cihazi almış tabi bizde bir bayram havası bulduğumuz her arabanın boyaya bakıyoruz dayım geldi o ara ulan koyuyoruz makineyi değer düşük çıkıyor yandaki transit koyuyorum normal çıkıyor tabi transitin üstünden 2-3 sene geçti peşinden gitmeye gerek duymadık

Babamın okulunda bir hoca 206 aldı 0 kendisi Trabzonlu gidip Trabzondan aldı rodaj falan filan işte bu bir süre sonra aracı satmak istedi alacak adam expertize götürdü araba bildiğin taklalı boya olmayan tek yer yok Peugeota davalar açıldı en son durum hakkında bir bilgim yok biz tayın istedik sonradan

Aldığın gün gidip güzel bir expertizciden expertiz yaptırabilirsiniz sonuçta 1 saat içinde kaza yapıp tamir ettirme imkanınız yok



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @MassiveDynamic
U
8 yıl
Yarbay

valla 0 alip boyali cikan kisi sayisi artiyor forumda git gide, bende mi yaptirsam



G
8 yıl
Yüzbaşı

Dolu hasarli sıfır araçların onarımında bulundum.
2014 haziran ayinda sekerpinarda rahat 60 bin civari arac dolu hasari aldi..
Honda sattigi araclara imza aldi ve ondirim yapti celik motor kia da ayni sekilde imza aldi..
Dogus gurubun rahat 20 bin uzerinde araci dolu hasari aldi onlar nasil sattilar bilmiyorum..
Ama emin olun firmalar boyle birseyde riske girmiyor az buz degil uzerinde rahat 500 ve ustu gocuk olusan araci soylemeden satamassin.
Cogu indirim uyguladi hatta bircok musteri biz yaparken araclarin nasil yapildigini gormeye geldi sonra karar verip aldi .
Ayrica dolu hasari yapilan aracin boyasinda kesinlikle dokulme olmaz .
Kose ve keskin biyere gelip dolunun baskisiyla boya citlama yapmamissa tamir goren bolum kesinlikle boya kalkmaz..
Bu senede bircok sifir arac nasibini aldi ama buda bana kalsin sonra firmalarla kotu oluyoruz..
Bota kontrolu yapicaksiniz ama boyasiz giderilmis hasar nerden bileceksiniz ben dahi hasari bitirince yaptigim yeri zor anliyorum..
Yani fazlada takilmayin..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.