Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4148
Cevap
96510
Tıklama
21
Öne Çıkarma
★★★ Samsung Galaxy Note 7 Ana Konu ★★★
B
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi


Samsung Galaxy Note 7 Sayfasına Hoşgeldiniz


ÖNEMLİ NOT : NOTE 7'NİN SU AN ICIN URETIMI DURDURULMUS VE GERI CAGRILMISTIR. TELEFONU KULLANMANIZ TEHLIKE ARZ ETMEKTEDIR. LUTFEN TELEFONU KAPATARAK SAMSUNG ILE ILE ILETISIME GECIN.




quote:



SIKÇA SORULAN SORULAR


  • Arkadaşımla beraber özçekim yapalım dedik. Ortaya çıkan resim bizi şok etti resmen. İkimizinde yüzü pespembe makyajlı gibi çıktı. Hani vesikalık fotoğraf çektirirsin de fotoğrafçı photoshop ile rütuş yapar ya sivilceleri falan aynı öyleydi. Hiç doğal değildi yani. Bu ayar bir yerlerden kapatılabiliyor mu?

    Altta güzellik ayar sekmesi var, orada her türlü ayarı kapatabiliriz.

  • Mavi renk satmıyorlar mı ?

    Şu an için Türkiye'ye bu renk modeli gelmedi. İleride ne olur bilinmez.

  • Note 5'de kalemi ters sokup cihazı servise göndermiştim.

    Merak etmeyin Note 7'de istesenizde sokamassınız.

  • Gear VR kampanyası bittimi?

    30 Eylül'e kadar uzatıldı. Kurumsal faturalarda dahil olmak üzere Note 7 alanlara Gear VR hediye ediyorlar.

    http://www.samsung.com/tr/galaxy_note7_preorder_2016/

  • Android Nougat ne zaman alacak ?

    Tarih belli değil ama Samsung'un Nougat güncellemesini en erken alacak olan cihazı Note 7.


  • Kablosuz şarj diyorlar nedir o ?

    Kablosuz Şarj teknolojisi ile ilgili tüm detayları DH videomuzda bulabilirsiniz.

    Videoyu izlemek için tıklayınız


  • Peki Fast Charge nedir? Note 7 destekliyormu ?

    Fast Charge kablosuz standartında daha hızlı bir şekilde şarj yapabilen yeni bir standarttır. Note 7 destekler. Fast Charge olmayan bir cihaz alırsanız hızlı şarj özelliğinden yararlanamassınız ancak standart şarj yapabilirsiniz buda daha uzun sürer.

  • Telefonumda kullanmadığım bir sürü uygulama geliyor ? Bunları nasıl kapatabilirim?

    Eğer standart olarak ayarlar>uygulama yöneticinsden kapatılamıyorsa, marketten package disabler programını satın alarak yapabilirsiniz. Ancak dikkat edin package disabler ile kapatacağınız bir uygulama telefonun çalışmasını engelleyebilir. Örneğin Smart Manager'ı engellerseniz ayarlar altından pil gösterimi kapanır. Ne işe yaradığını bilmediğiniz şeyleri kapatmayın.

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ospolice.packagedisablerpro&hl=tr

  • Snote uygulamasını tamamen değişmiş. Eskiden ana ekrana sabitle gibi özellikler daha kullanışlıydı şimdi çok büyük bir widget atıyor ana ekrana. Ayrıca yazıyı metne , formüle gibi değiştirme özellikleri bulamadım sanırım kalkmış


    S-Note'un Galaxy Note 7 sürümünde bahsdileni özellikler yok, kaldırılmış durumda. O özellikleri isteyenlerin aşağıdaki linkten Note 5 versiyonunu indirip kurması gerekiyor.

    http://www.apkmirror.co...5-android-apk-download/

  • Kamerası diğer telefonlara göre nasıl ?

    Phonearena detaylı bir karşılaştırma yaptı.

    http://www.phonearena.com/news/Best-smartphone-cameras-compared-Galaxy-Note-7-vs-iPhone-6s-Plus-Galaxy-S7-edge-HTC-10-LG-G5-OnePlus-3_id84040/page/3

  • Yedekleme için ne kullanalım? Birde uygulama datası yedeklemek için ne yapmamız lazım

    Markette çok uygulama var ama siz yinede SmartSwitch'i kullanın.

  • Bu telefon 3600TL eder mi?

    samsung cihazlar bugüne kadar gördüğüm kadarıyla aşırı bir fiyat düşüşüne sahne oluyorlar.

    İlk çıktığı ayı takip eden ayda hemen 200tl fiyat düşüyor. Daha sonra ise paralel ithalatlarınında piyasaya gelmesi ile fiyat iyice yerlerde sürünüyor.

    Örnek olarak 18 mart tarihinde 3299TL'den Türkiye'de satılmaya başlanan S7 Edge şu anda 2439TL'den ithalatçı Garantili olarak bulunabiliyor. Yani 860TL'lik bir düşüşü 5 ayda yaşamış. Bu korkunç bir rakam.

    Tabi bazıları dicektir ki o paralel ithalat fiyatı yok şöyle dezavantajı var falan filan. Şu anda resmi Samsung Türkiye fiyatıda 2849TL(Hepsiburada.com). Yani bundaki düşüşte tam olarak 5 ayda 450TL!!!!!

    Artı olarak malesef ki telefonu 5 ay sonra satmak istediğinizde ikinci el piyasasını paralel ithalat fiyatları belirliyor. Yani siz S7 Edge'i 3299TL'den aldınız. Şu anki fiyatıda 2849TL. Sizde 2400'den satmak istiyorsunuz. İlan açtığınız zaman herkes size gelip zaten sıfırı 2439TL diyor ve inanın kimsenin resmi garanti umurunda değil!!!!

    Samsung'un Türkiye'de belirlediği hedeflere ulaşması için, yani çok satması için 2000- 2500 bandından amiral gemilerini satması lazım. Zira tüm modellerinde 2 - 3 ay içerisinde kendisi bile ciddi indirimler yapıyor ve bu da bekledikleri hedefleri yakalayamadıklarının göstergesi.

    Samsung'un bu paralel ithalatlara ve fiyat düşüşlerine acil çözüm bulması gerekir. Note 7 içinde bir müddet sonra ciddi düşüşler yaşanacağını tahmin ediyorum.

  • Samsung Touchwiz arayüzünü kullanmmak istemiyorum. Alternatifim var mı ?

    Markette bir çok launcher uygulaması var. Ama en başarılısı bence Nova Launcher. İncelemesi ise sayfanın aşağısında mevcut.

  • Başka ülke romlarını kullanabilirmiyim ? Garantimi bozarmı ?

    Samsung güncellemeleri ülke bazında dağıtır. Bir güncelleme örneğin Fransa'ya Türkiye'ye çok daha önce gelebilir. Ancak siz Odin yoluyla fransa güncellemesini cihazınıza kurabilir daha sonra istediğiniz zamanda Türkiye sürümüne geri dönebilirsiniz. Yüklediğiniz romlar orijinal Stock Rom olduğu sürece Knox sayacınız etkilenmez ve hep sıfır olarak kalır. Ancak cihazı örneğin Fransa orijinal sürümü yüklü bir halde servise götürürseniz cihazınız garanti dışı kalır. Servise götürmeden önce mutlaka Türkiye romunu geri yükleyin. İşlem tamamen sizin sorumluluğunuzda.Sammobile sitesinden tüm güncel sürümleri indirebilirsiniz.

  • Knox sayacını nereden görebilirim ?

    Telefonu kapattıktan sonra yeniden açarken ses kısma + home tuşu+ güç tuşlarına aynı anda basın. Çıkan ekrandan ses arttırma tuşuna basın. Knox sayacı burada çıkacaktır.

  • Telefonu nasıl yeniden başlatabilirim ?

    Güç tuşu ve ses kısma tuşuna aynı anda bastığınızda telefon normal modda yeniden başlar.

  • Fotoğrafları yedeklemek için Dropbox nasıl ?

    Google Photos'u kullanın. Orijinal boyutlarında yüklemediğiniz sürece size sınırsız alan veriyor. orijinal boyutları ile yüklemek istersenizde 15GB ücretsiz alanınız var. Fotoğraflara daha sonra fotoğraflar uygulamasından bakabilirsiniz. Buradan albümler oluşturup çok kolay bir şekilde paylaşabilirsiniz. Son derece başarılı bir program.

  • Alternatif klavye ne kullabilirim ?

    SwiftKey uygulamasını deneyin. Son derece başarılı tahminleri olan ücretsiz bir uygulamadır.

  • Sim kartımı kestirerek kullanabilirmiyim ?

    Kullanabilirsiniz ama kesinlikle tavsiye etmiyorum. Çekme problemleri ve şarj süresinde azalma gibi sıkıntılar doğabiliyor. Mutlaka orijinal Nano Sim alın.

  • Denize girebilirmiyim bu telefon ile ?

    Cihazda IP68 sertifikası var. Tatlı suya girebilir ve 30 dakika 1 metre derinliğe kadar kullanabilirsiniz. Ancak deniz suyunu tavsiye etmiyorum. Cihazda yer alan nem sensörüde sizin nem var iken telefonu şarj etmenizi engelleyecektir.

  • Tasarruf moduna almadan ekran çözünürlüğünü değiştirebilirmiyiz ?

    Evet yeni gelen güncelleme ile istediğiniz çözünürlükte telefonu kullanabilirsiniz.

  • Telefona güncelleme nasıl yapabilirim ?

    Ayarlar>cihaz hakkında>Yazılım güncelleştirme bölümünden yada SmartSwitch üzerinden yapabilirsiniz.

  • Telefonda kronik bir sorun var mı ?

    İlk gelen partiden alan bir kaç kişi sürekli olarak reset atma sorunundan dolayı telefonu servise verdi ve değişim kararı çıkarttı. Ancak malesefki ülkemizde Samsung servislerinin anlaşmalı servis olmasından dolayı, telefonda hatada olsa yenisinin temin edilmesi bazen 1 ay gibi süreleri bulabiliyor.

  • Peki ne yapalım o zaman ? Telefonu nereden alalım ?

    Mutlaka internet üzerinden alın. Türkiye'deki kanunlar gereği internet üzerinden alınan tüm cihazları sorgusuz sualsiz 14 gün boyunca iade hakkınız var. Bir sorun çıkarsa hemen iade hakkınızı kullanabilirsiniz. Ayrıca bazı firmalarda 14 gün iade süresi veriyorlar. Bu şekilde bir satıcı bulursanız direk mağazadanda alabilirsiniz.






    MUTLAKA İZLEMENİZ GEREKEN VİDEOLAR



    < Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

                Package Disabler Pro                     Şarj Rehberi                                    Touchwiz Hızlandırma                 
             







    İLK KURULUMDAN SONRA MUTLAKA YÜKLEMENİZ GEREKEN UYGULAMA VE ÇÖZÜMLER








    Mobil cihazlarda mutlaka kullanmanız gereken uygulamaları sizle için derleyip ayrıntılı bir şekilde anlattık. Uygulama detay ve yöntemleri geçmiş videolardaki anlatımlarıyla beraber haberimizde.









    SPEN İLE NELER YAPABİLİRİZ?




    < Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

                Picsart ile Fotoğraf Düzenleme                     S Pen Uygulamaları                                    Fotoğraf Teknikleri                 






    Galaxy Note 7 İle Kullanıcıların çektiği resimler








    DEVAMINI SAYFANIN EN ALTINA İNEREK İMZALARDAN SONRA GELEN BÖLÜMDE BULABİLİRSİNİZ






    İlk Kurulumdan sonra tavsiye edilen programlar





    LastPass





    LastPass uygulaması ile tüm şifreleriniz cebinizde. Web sitelerine otomatik girişden tutun KabloTV abone numaranıza kadar her şey bu uygulamanın içerisinde.





    Google Photos





    Fotoğraf albümleri oluşturup, tüm fotoğraflarınızı internette sınırsız depolama seçeneği ile saklayabileceğiniz muhteşem bir uygulama.





    Netflix








    Netflix Türkiye'de erişime açıldı. Tüm akıllı cihazlarınızdan film ve dizi izleme keyfi için gerekli olanlar videomuzda.






    Finger Security




    < Resime gitmek için tıklayın >

    Finger Security DH İncelemesi

    En cok kullanacaginiz harika bir uygulama. Telefonunuzda istediginiz uygulamalara parmak izi sifre korumasi koyabilirsiniz. Bunun için uygulamayi yüklemeden önce parmak izinizin telefona tanitilmis olmasi gerekir. Tanitma islemini ayarlar>kisisellestirme>parmak izi tarayici sekmesinden yapabilirsiniz. 3 parmak izini ayri ayri kaydedebilirsiniz.



    Google play linki:

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rickclephas.fingersecurity




    Omni Swipe ve Finger Gestures







    kaydırma hareketlerine güzel bir örnek olan iki adet program. Android cihazlarınızı parmak hareketieriniz ile kontrol edin.

    Omni Swipe :https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lazyswipe&hl=tr

    Finger Gestures :https://play.google.com/store/apps/details?id=com.carlosdelachica.finger&hl=tr








    All in One Gestures




    Parmak hareketleriniz ile cihazınızı kolay bir şekilde kontrol edin. Uygulamaları tek bir hareket ile başlatın.


    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.phoenixstudios.aiogestures&hl=tr






    Buzz Launcher


    < Resime gitmek için tıklayın >

    Buzz Launcher DH İncelemesi

    Android'in en güzel launcher uygulamalarından biri olan Buzz Launcher ile cep telefonunuz ekranını hayallerinizdeki gibi dizayn edebilir, diğer bütün telefonlardan farklı görünmesini sağlayabilirsiniz. Bu videomuzda kişiselleştirmek için yapmanız gereken bütün adımları anlatıyoruz.

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.buzzpia.aqua.launcher&hl=tr








    SAMSUNG SİDESYNC





    Samsung’un kendı cıhazları ıle entegre olmasını saglayan bu uygulama ıle PC ınız ıle beraber telefonuzu bır arada kullanabılırsınız. Muhtemelen bugune kadar kullanmadıgınız ama ozellıklerı ıle sızı hayran bıraktıracak bır programdır sidesync. Oncelıkle programla neler yapabılırsınız.

    - Telefonunuzun ekranındakı tum goruntuyu PC ınıze aktarabılırsınız
    - Telefonun menusu ıcerısınde PC ınız uzerınden gezınebılır, programları acabılır veya whatsapp ıcerısınden pc klavyenızı kullanarak yazı yazabılırsınız.
    - Ekranınızı ayrı bır modu ıle beraber ıkıye bolebılır ve pcınızde kullandıgınız klavye ve Mouse u dırek olarak telefonunuzdada kullanabılırsınız.
    - Telefonunuzda yer alan vıdeoları PC ınız uzerınden tam ekran olarak seyredebılırsınız. (sadece galerıde calısır)
    - Telefonunuzdakı ekran goruntusunu tek tusla yakalayabılır ve yakaladıgınız goruntuye pc uzerınden erısebılırsınız.
    - Telefonunuzun tum ıcerıgını cıhazınız uzerınden kontrol edebılırsınız.

    Samsung oncelerı bu ozellıgı sadece Samsung marka PC’lerde verıyordu. Ama artık asagıdakı lınkte yer alan programı ındırerek herhangı bır bılgısayara da sidesync yukleyebılırsınız. Yanı Samsung harıcı herhangı bır bılgısayarda da bu programı kullanarak telefonunuza baglanabılırsınız.

    PC indırme lınkı :

    http://www.samsung.com/global/download/Sidesyncwin/

    bu adresten yukarıdakı programı ındırerek bılgısayarınıza kurun. Daha sonra ıse


    Google Play uzerınden

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.android.sidesync30





    CLONE CAMERA




    Clone Camera DH İncelemesi


    Clone kamera uygulaması adından da anlasılacagı uzerıne eglence amaclı kısılerın aynı resımde cogaltılmasını saglayan bır uygulamaladır. Samsung telefonlarında yer alan draft modunda oldugu gıbı aynı kare ıcerısınde aynı kısının sankı ıkızı varmıs gıbı ıkı kere gorunmesını yanı klonlanmasını saglar. Ancak drafttan farklı olarak cekım ıcın hareketlı goruntulere ıhtıyacınız olmaz ve sonuclar daha kolay elde edılır. Clone kamera ıle aynı resım ıcerısınde dort adet aynı objeden veya kısıden resım yerlestırebılırsınız. Kullanımı cok basıt olan kamera uygulaması ıle bır kısının ılk defa resmını cektıkten sonra yerını degıstırmesını saglayıp ıkıncı defa resmını cekersınız daha sonra ıse ıkıncı cektıgınız resmı erkanın uzerıne gelıp basılı tutarak secer ve bırlestırmeye basarsınız. Program bundan sonra her ıkı resmı bırlestırerek aynı kare ıcerısın de gosterır. Boylece ornegın bır koltukta sız ve ıkızınız varmıs gıbı bır resım ortaya cıkabılır. Program aynı resım ıcerısınde maksımum dort obje veya kısı yerlestırılmesıne ızın verıyor. Ayrıca selftımer modu ıle belırlı bır sure sonrasında cıhazın cekım yapması saglanıyor boylece sız kendınız evde yalnızkande cıhazı bır noktaya yerlestırerek gıdıp ıstedıgınız nokta poz verebılıyorsunuz. Cıhazı 10 sanıyeye ayarladıysanız eger sız gıdıp oturdugunuzda cıhaz ılk resmı 10 sanıye ıcerısınde cekıyor. Ikıncı resım ıcın ıse yıne pozısyon degıstırmek ıcın 10 sanıyenız oluyor.




    PLEX





    Bılgısayarınızdakı fılm ve muzıklerı dısarda yanı 3G uzerınden dınlemenıze olanak saglar. Plex server modulu oncelıkle bılgısayara kurulmalı ayrıca plex programıda google playden ındırılmelıdır. Server bazında gereklı ayarları yaptıktan ve hesap actıktan sonra muzık ve fılm klasorunu belırlersenız bunlara androıd cıhazınıdakı plex programı uzerınden ulasabılırsınız. Programın en basarılı oldugu yon full hd fılmlerı bıle basarılı bır sekılde decodıng yapması. Yanı sızın Internet upload hızınız evde 1mb bıle olsa program fılmın kalıtesını kuculterek cıhazınızdan kesıntısız ızlemenızı saglar. Tatılde plajdayken evınızdekı fılmlerınızı seyrdebılmenız ıcın ıdeal bır uygulamadır ve cok basarılı bır sekılde kesıntısız stream yapar.

    Google Play :

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.plexapp.android&hl=tr

    Windows için Server:

    https://plex.tv/downloads





    WHATSAPP PHOTO CONTACT SYNC



    Telefonunuzda kısılerın resımlerının arama sırasında tam ekran olmasını ve bunların whatsapp resımlerınden olusmasını ıstersenız bu programı kullanacaksınız. Program whatsapp lıstenıze baglanarak kısılerın resımlerını telefonunuza aktarmanızı saglar. Resımlerı aktarmak ıcın tek tek ıslem yapmanız gerekır. Bunun ıcın program ıcerısınde gelen lısteden kısı resmının uzerıne basmanız gerekır. Program sızı whatsapp uygulamasına yonlendırır. Burdan kısının ısmı uzerıne gelıp resmını goruntulemenız lazım. Resım acıldıgı anda program onu hafızaya alır daha sonra ıse programa gerı tusuyla dondugunuz zaman kısıye atar.

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rm.android.wcps&hl=tr





    REMOTE LAUNCHER



    Bılgısayarınızdakı programı uzaktan calıstırmak ıcın bu programı kullanabılırsınız. Ornek olarak bılgısayarda XBMC programını acacaksınız bu programa XBMC’yı eklersenız tek bır tıklama ıle telefon uzerınden PC’nızdekı bu programın calıstıgını gorebılırsınız. Aynı sekılde lısteye ekleyecegınız bır cok baksa programıda yıne remote launcher uzerınden basalatabılırsınız. Program aynı sekılde Wake On Lan yanı kısaca WOL ozellıgı ıle bılgısayarınızı acıp kapamanızıda saglıyor. Programı telefona kurarken aynı zamanda PC’ınızede server kısmını kurmanız ve server ayarlarından uzaktan calıstırmak ıstedıgınız wındows uygulamalarınızı ayarlamanız gerekmektedır.
    Google Play

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.owtroid.remotelauncherfree&hl=tr

    PC ıcın server programı :

    http://sourceforge.net/projects/remotelauncher/files/0.2.16/RemoteLauncherServer-0.2.16.exe/download





    ICON CHANGER İNCELEME




    http://www.donanimhaber.com/mobil-uygulamalar/haberleri/icon-Changer-inceleme.htm


    Android telefonunuzda ana sayfada yer alan uygulamaların ikonlarını kendi zevklerinize göre değiştirebilirsiniz. Ayrıca internetten indireceğiniz diğer launcher'lar için yapılmış ikon paketlerinide stock launcher ile beraber kullanabilirsiniz. Yeni ikonlar oluşturmak için gereken her şey videomuzda.

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jy.iconchanger.ad&hl=tr







    SWİPE HOME BUTTON


    http://www.donanimhaber.com/mobil-uygulamalar/haberleri/Bu-uygulama-ile-Home-tusunu-hic-bir-zaman-kullanmayacaksiniz-Swipe-Home-Button-inceleme.htm

    Tek kelime ile muhteşem bir uygulama. Home tuşunu'ı artık kullanmanıza gerek kalmıyor. Parmağınızı home tuşununun üzerinden hafif yukarı yaptığınız zaman, ekranın neresinde olursanız olun ana ekrana dönüyor. Hafif yukarı sol yaparsanız bildirim çubuğu geliyor. Hafif yukarı sonra yine geri yaparsanız son açılan uygulamalar açılıyor. Ayarlardan hafif yukarı sağ uygulamasına bir aşağıda belirtilen programı tanıtın o zaman hafif yukarı ve sağ haraketinde direk tuş kilidini devreye alacak. Yukarı doğru uzun hareketinede örneğin asistan b'yi atayabilirsiniz. Gesture denilen bu hareketlerle bir çok uyulamayı kolay bir şekilde başlatabilirsiniz. Program ücretsizdir.


    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.matthewma.swipe_home&hl=tr




    LOCKER PRO KİLİT EKRANI UYGULAMASI








    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.productigeeky.lockerpro&hl=tr




    SCREEN OFF AND LOCK



    Aşağıdaki linkten programı indirin ve kurun. Ayarlar yapacak. Enable yaptıktan sonra ana ekranınıza ayrı bir screen off ikonu çıkacak. Bu ikonu swipe home button uygulamasındaki ayarlardan tanıtın. Swipe Home'da ornegın hands up and rıght'ı secın, cıkan menuden custom app'ı secın, sonra ana ekranınızda beliren Screen OFF ikonunu bulun ve seçin. Genelde yukarılarda çıkıyor. Unutmayın iki tane çıkar, biri programın ayarları, eğer hareketi seçtip yaptıktan sonra screen off ayaları gelıyorsa yanlış yapmışsınız demektir. Dönün ve yeniden doğru ikonu seçin. Bundan sonra artık tek bir hareketler ekranınızı kapatabilirsiniz.


    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5rYXRlY2NhLnNjcmVlbm9mZmxvY2siXQ..





    AUTOMATEİT



    Telefona farklı komutlar vererek pil tasarrufu sağlayabileceğiniz bir program. Kendi içinde marketi var. Pro versiyonda şu an için istediğiniz kadar komut saatın alabiliyorsunuz. Komutlar şu şekilde: Örneğin Ev Wifi kapanırsa wifi yı komple kapa mobil datayı aç yada mobil datayı kapadığımda wifiyı aç yada (google maps kullanarak) şu adrese geldiğimde şu wifiya bağlan. Marketten bir sürü hazır komut indirebileceğiniz muhteşem bir uygulama.





    SWIPEPAD






    SwipePad isimli Android uygulaması, telefonunuzda ön yüklü olarak gelen veya sonradan yüklenmiş üçüncü şahıs yazılımları listeleyebiliyor. Bekleme ekranına dokunarak açılan menüden parmağınızı ekran üzerinde gezdirerek istediğiniz yazılımı açabilirsiniz.




    CEYDA



    Svoice'un Türkçe benzeri programı. Bununla beraber mesaj atma, birini arama gibi komutları sesli komutlarınızla yapabilirsiniz. Örneğin, Kıvanç'a mesaj at dediğinizde program size ne yazayım diye sorar, sonra yine sesli bir şekilde akşama yemeğe geç kalma dediğinizde, program size gödeyemmi diye sorar, evet dediğinizde mesajı gönderir. Program facebook ve twitter gibi sosyal ağ durumlarınızı da günceller. Ayrıca döviz bilgisi, saat kurma ve wikipedia'da arama gibi bir çok özelliği var.

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cenker.yardimci.app&hl=tr





    ZEDGE






    Telefonun olmassa olmazlarından. Bu uygulama ile kolay bir şekilde zil sesleri, bildirim sesleri, duvarkağıtları veya hareketli duvar kağtırlarını telefonunuza atayabilirsiniz. 700.000'den fazla içerik var. Bu içerikler arasında cem yılmaz sesleri yada türkçe şarkılar gibi bir çok içeriğe erişmeniz mümkün.



    https://play.google.com/store/apps/details?id=net.zedge.android&hl=tr






    UNIFIED REMOTE FULL






    Unified remote programını kullanmak için, pc'nize server kısmını kurmanız ve telefonunuzada playstore'dan programı indirmeniz gerekir. Bu uygulama ile telefonunuzu mouse ve klavye olarak kullanabilecek, Chrome, Windows 8 gibi bir çok uygulamayı ayrı ayrı kontrol edebileceksiniz. Ayrıyeten isterseniz telefonunuzun google voice özelliğini kullanarak konuşmalarınızı yazıya dökerek pc'nize gönderebileceksiniz. Örneğin gelen bir maili cevaplamak için telefona konuşmanız yeterli. Tüm konuşmalarınızı yazıya çevrildikten sonra bilgisayarınıza gönderilecek.

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Relmtech.Remote&hl=tr




    ICAM




    Ayrıntılı kullanım ve inceleme videosu için tıklayın


    Bu programla herhangi bir webcami, ip kameraya çevirebilirsiniz. Örnek olarak evdeki pcnize bir web cam kurdunuz, programı çalıştırarak dışardan evinizi izleyebilirsiniz. Ayrıca bu program kayıt yapabilir veya hareket algıladığında size bildirim gönderebilir.


    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skjm.icam





    NOVA LAUNCHER





    Nova Launcher kullanımı ile ilgili ayrıntılı videomuz için tıklayın


    Android'in en başarılı Launcher'larından biri olan Nova Launcher'ı denemenizi tavsiye ederim.

    Google Play :https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher&hl=tr




    CAM SCANNER




    Telefonunuzun olmazsa olmaz programlarından bırı daha. Dısardasınız, bır evragı acıl olarak tarayıp maıl atmanız lazım. Iste bu noktada yapmanız gereken tek sey cam scanner programını acıp ılgılı dokumanın resmını cekmek. Program bu asamada hemen resmı algılayıp pdf dosyasına donusturuyor ve sıze artık sadece onu ıstedıgınız kısıye maıl atmak kalıyor.

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.intsig.camscanner







    Samsung Galaxy Note 7(Türkiye'de yapılan ilk detaylı ön inceleme)

    Samsung S6 ile başlayan dizayn diline Note 7 ile devam ediyor. 



    Note 7 su altında artık nefes alabiliyor. Sahip olduğu IP68 sertifikası, cihazın tamamen toz geçirmez olduğu ve 30 dakika süresince 1,5 metre derinliğe kadar suya karşı koruma sağladığı anlamına geliyor. Bunun haricinde SPEN ile ihtiyacınız olursa su altında not almaya devam edebileceksiniz. Bu özellik sanırım en çok yağmur altında not almak zorunda kaldığımızda işe yarayacaktır.



    Simetrik olarak cihazın arka tarafında ki kıvrımlı hatlar ön tarafa doğru devam ederek, ön yüzeydeki kıvrımlarla birleşiyor. Her iki kıvrımın birleştiği noktanın tam ortasından ise metalik çerçeve geçiyor. Kıvrımlı hatlara rağmen simetrik yapı rahatlığın üst düzeyde olmasını sağlıyor ve ele daha rahat bir oturum gerçekleşiyor. S6 Edge'de olduğu gibi iki yandan kıvrımlı yapı, telefonun ortasındaki metal çerçevenin elinizi rahatsız etmesini önlüyor. Ekran tarafında kullanılan teknoloji ise Corning firmasının 20 Temmuzda tanıttığı en son teknolojisi olan Gorilla Glass 5. Note 7 bu teknoloji ile çıkartılan ilk telefon olacak.

    Note 5 ile gelen yeniliklerin bir çoğu devam ediyor. Bunlara ek olarak ise yeni özellikler eklenmiş. Telefonda artık USB Type-C standardı var. Bu port Galaxy telefonlarında bir ilk. Şarj standardının değişmesi ile tabi ki yeni adaptörlere ihtiyaç olacak. Ancak eski Micro USB'leri kullanma açısından gönlünüz rahat olsun zira kutunun içerisinden bir adet Micro USB - USB Type-C dönüştürücüsü çıkıyor. Yeni nesil sanal gerçeklik gözlüğü Gear VR ise USB Type-C ile beraber Micro USB'de destekleyecek.



    Üst tarafta yer alan sim kart yuvasına SD Kart’ta eklenmiş ve Note 5'in en önemi dezavantajı giderilmiş. Yeni SD kart maksimum 256GB kapasiteli. Cihazın minimum depolaması ise 64GB olarak yani Note 5'in tam iki katı düzeyinde tutulmuş. Saklama alanı açısından Note 7 toplamda maksimum 320GB'lık bir alanı size sunuyor. 320GB bana yetmiyor diyorsanız da depolama açısından Note 7 tek seçenek ile geliyor hemen belirtelim. 

    Telefon 5.7" Süper Amoled ekran ile geliyor. Çözünürlük ise Quad HD yani 1440 * 2560. S7 ile beraber tanıtılan Always on Display seçeneği de Note 7'de mevcut. High Dynamic Range yanı HDR özelliği ile daha kaliteli videolar izlenebilecek. Samsung bunu çok önemli bir adım olarak nitelendiriliyor hatta Amazon ile ilk anlaşmalarda yapılmış. TV çiplerini mobile entegre ettik şeklinde lansmanı yapıldı. Tanıtım sırasında Mobil HDR devrimi ile en parlak beyazlar, derin siyahlar ve en canlı renkler arasındaki uyum üzerinde duruldu. Mobile HDR'dan tam anlamıyla performansı 4K ekranlar alacaktır. Sony'nin, Xpreia X Premium adında, bu sene içinde çıkacak yeni bir cihazında 4K HDR desteği vereceği söyleniyor. HDR özellikli bir ekranınızın olması demek her zaman açık olacağı anlamına da gelmez. İçerik açısındanda yayının HDR özelliği olması lazım. Samsung bu alanda yaptığı anlaşmalarla Amazon ile mobil cihazlar için ilk HDR içerikler sunacak. Televizyon tarafında bir çok üretici yeni modellerde HDR teknolojisini kullanacağını açıkladı. Hali hazırda Youtube, Netflix ve Amazon'da kısıtlıda olsa bazı HDR içerikler mevcut.

    İşlemci Kısmında ise yine S7 ile aynı olarak Exynos 8890 ve Snapdragon 820 var. Ülkelere göre değişen işlemci farklılıklarında, ülkemizde Exynos modelinin satılacağını düşünüyorum. Grafik biriminde ise Mali-T880 Mp12 yer alıyor. Güçlendirilmiş Vulkan teknolojisi ise iPhone'daki metal teknolojisine rakip olarak Note 7 üzerinde API desteği veriyor. Bu teknoloji ile oyunlar artık çok daha güçlü grafiklerle oyun severlerin karşısında olacak. Samsung geniş bir oyun paketini de direk olarak Note 7 sahiplerine sunuyor. Bu oyunlar arasında Need for Speed No Limits, Hit, Vainglory ve Olympus Rising ise Vulkan teknolojisini destekliyor.

    Note 7'de 4GB ram yer alacak. 



    Note 7 pil tarafında 3500 mAh kapasiteye sahip dahili bir pile sahip. Bir önceki model olan Note 5'in kapasitesi 3000 mAh'di ve bu kapasite ile bir günü rahat bir şekilde çıkartıyordu. Note 7 bugüne kadar ki en geniş pil kapasitesine sahip Note serisi telefon olarak bir buçuk güne yakın bir süreyi çok rahat çıkaracaktır. Note 7 hızlı şarj teknolojisine yer verecek ancak yeni Qİ standardı olan 15W'ı desteklemeyecek. Telefonun il olarak Marshmallow 6.0.1 ile geleceği açıklandı ancak Android 7.0 Nougat güncellemesini alacak ilk Samsung modeli olacağını söyleyebilirim. 


    Kamera tarafında S7 ile yine aynı özellikler var. 12MP arka kamera F/1.7 diyafram açığı ile desteklenerek düşük ışık performansı üst düzeyde tutulmaya çalışılmış. Note 5'deki 16MP'lik kameranın bu modelde 12'ye, tıpkı S7-S6 farkında olduğu gibi düşürüldüğünü de belirtmek isterim. Ancak tabi ki Mega Pixel değerinden ziyade fotoğraf için önemli olan işleme, diyafram değerleri ve lens kalitesidir. Dual Pixel Auto Focus teknolojisi ile Note 7 çok hızlı bir şeklide odaklama yapabiliyor ve düşük ışık performansını üst düzeyde tutuyor. Ön kamerada ise f/1.7 geniş açılı lens ile 5MP çözünürlüğünde bir kamera kullanılmış. S7'yi baz alırsak ön kameranın yeterli ışık ortamında mükemmel öz çekimler yapabileceğini söyleyebilirim. Parmağınızı kamerada yukarı aşağı yaparak da ön ve arka kamera arasında geçiş yapabilecek, kenarlara doğru götürdüğünüzde ise çeşitli filtrelerin olduğu bölüme veya kamera ayarlar kısmına gelebileceksiniz. Selfie için tıpkı iPhone 6S modelinde olduğu gibi ekranın tam parlaktık ta beyaza bürünerek flaş etkisi yaratması da Note 7'ye getirilmiş.



    S-PEN Özellikleri 

    Spen dizayn olarak Note 5'de kullanılan model ile aynı. Ağırlığı ise 3gram. Apple Pencil ile ufak bir karşılaştırma yaparsak süper hafif olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca merak etmeyin Spen artık ters bir şekilde telefona sokulamıyor. Note 5'de bu şekilde kullanımla bir çok telefon servislik olmuştu. 



    Ekran kapalıyken aldığınız notları artık Always on Screen Display ile sürekli olarak ana ekranda görüntüleyebiliyorsunuz. Bu özellik ile önemli notlarınıza telefonu kullanmıyorken bile ulaşabilirsiniz.



    Spen artık çevirme özelliğine de sahip. 71 dilde size işaretlediğiniz kelimeyi çevirebiliyor. Apple'ın Force Touch ile beraber kullanabildiğiniz bu özellik artık Note 7 üzerinde de var. Büyüteç özelliği ise ekranın istediğiniz noktasını Spen ile dokunarak büyütebilmenizi sağlıyor.



    Akıllı seçim ile artık ekranın istediğiniz bir noktasını kaydederek GIF formatına çevirebiliyorsunuz. Bu özellik ile Youtube üzerinden istediğiniz bir videoyu, 15 saniye ile kısıtlı olmak kaydıyla GIF formatına çevirebilir veya Whatsapp üzerinde yaptığınız komik bir yazışmayı yine hareketli GIF'e dönüştürebilirsiniz. Son dönemde bir çok sosyal ağda desteklenmeye başlayan GIF formatı size eğlenceli dakikalar yaşatacaktır.

    Note 7 üzerinde yine Samsung Notes uygulaması geliştirilerek çeşitli yeni özellikler kazandırılmış. Scrapbook gibi değişik uygulamalar artık tek bir uygulama olan Samsung Notes üzerinde birleştirilmiş. Notes içerisinde çizimlerinizi veya el yazılarınız ile aldığınız notları saklayabiliyorsunuz. 

    Note 5 üzerindeki Spen'in basınç seviyesi 2048 idi. Note 7'de ise bu oran 4096'ya çıkartılmış. Bu da kalemi kullanırken bizlere çok daha gerçekçi bir hissiyat verecektir. Note 5 üzerinde bile Spen çok başarılıydı ki, bu kullanım Note 7'de iki katına çıkartılmış. Karşılaştırma yaparsak, Microsoft Surface Pro 4'ün basınç seviyesi 1024 yani Note 7'nin tam dörtte biri düşüklüğünde. 



    Güvenlik açısından Iris tarayıcı yeni bir özellik olarak bizlere sunulmuş. Gözün ön kısmında saydam katmanın arkasında bulunan ve göze rengini veren damarlı bölge üzerinden yapılan tarama ile artık telefonumuzu açabilmemiz mümkün. Iris tarama için öncelikle gözlüklerinizi ve belki de lenslerinizi çıkartarak tarama yaptırmanız gerekli. Ön kameranın yanındaki Infra Red Kamera tarama işlemini gerçekleştiriyor. Note 7 içerisinde yer alan Güvenli Klasörünüze ise Iris taraması sonrası ulaşabilecek ve bu klasör içerisinde önemli belgelerinizi saklayabileceksiniz. Zaten Iris taramanın oluşturulma amacı cihaza her defasında giriş yapmaktan ziyade güvenli klasörünüze ulaşmanızı sağlaması. Bunlar haricinde ise Note 5 üzerinde yer alan parmak izi okuyucusu gibi diğer güvenlik seçenekleri de Note 7 ile devam ettirilmiş. 

    Note 7 üzerinde ara yüz oldukça sadeleştirilmiş. Ayarlar bölümü eski modellere göre daha sade ve kullanımı daha basit bir hale gelmiş. 

    Kıvrımlı ekran olarak ise S7 üzerindeki özelliklerin aynıların yine Note 7 üzerinde kullanabileceğiz. Edge ekranlarında bildirimleri okuma ya da hava durumunu takip etme gibi özelliklerden faydalanabilirsiniz. Edge UX olarak adlandırılan bu arayüz dediğimiz gibi S7 ile aynı. Note 7, Note serisi üzerinde Note 4 Edge modelinden sonra kıvrımlı ekranın kullanıldığı ikinci model. 

    Samsung 15Gb'lık ücretsiz alan hediyesi ile beraber kendisine özel bulut hizmetinide kullanıcılarına sunuyor. Samsung Pay ise ülkemizde henüz kullanılmasada Note 7 ile beraber tanıtıldı.

    Son olarak Note 7, 19 Ağustos'ta, Mercan Mavisi, Siyah Oniks, Gümüş Titanyum ve Altın Rengi olarak 4 ayrı renk seçeneği ile piyasaya çıkacak bunu da belirtelim. 




    Note 7 Kamerasını yakından tanıyın





    Note 7 Yapabildikleri















    İMZA 64GB Siyah







    Kodu imzanıza şöyle atın :


     
    [center][image]https://store.donanimhaber.com/9b/88/6a/9b886a887bd9ce17e978553a02151a5e.png[/image]

    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_119170975//tm.htm#119170975][color=#990000][b]GALAXY NOTE 7 Kullanıcılar Kulübü[/b] [/color]
    [b][color=#0000CC]SAMSUNG GALAXY NOTE 7 / 64GB [color=#000000]Siyah[/color][/color][/font][/b][/link][/center]






    İMZA 64GB Siyah 2







    Kodu imzanıza şöyle atın :



    [center][image]https://store.donanimhaber.com/f4/a5/61/f4a561a8ef39b139fe923b51082e2292.png[/image]      

    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_119170975//tm.htm#119170975][b][color=#999999]GALAXY NOTE 7 | 64 GB [color=#000000]SİYAH[/color][/b]
    [/color][/center][/link]





    İMZA 64GB GOLD








    Kodu imzanıza şöyle atın :



    [center][image]https://store.donanimhaber.com/27/6c/a0/276ca0668d2837ad1ebc82cf2be30c60.png[/image]      

    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_119170975//tm.htm#119170975][b][color=#CC9900]GALAXY NOTE 7 | 64 GB [color=#CC9900]GOLD[/color][/b]
    [/color][/center][/link]







    İMZA 64GB GOLD 2








    Kodu imzanıza şöyle atın :


    [center][image]https://store.donanimhaber.com/72/fd/3c/72fd3ccc2c2cc15cecbfe4fceb3afbbb.png[/image]      


    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_119170975//tm.htm#119170975][color=#990000][b]Galaxy Note 7 Kullanıcılar Kulübü[/b] [/color]
    [b][color=#0000CC]SAMSUNG GALAXY NOTE 7 / 64GB [color=#CC9900]GOLD[/color][/color][/font][/b][/link][/center]





    İMZA 64GB MAVİ







    Kodu imzanıza şöyle atın :


    [center][image]https://store.donanimhaber.com/ee/fd/b4/eefdb4e78b33360365fd1fc9261bfea4.png[/image]      

    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_119170975//tm.htm#119170975][b][color=#999999]GALAXY NOTE 7 | 64 GB [color=#3399FF]MAVİ[/color][/b]
    [/color][/center][/link]






    İMZA 64GB GÜMÜŞ







    Kodu imzanıza şöyle atın :


    [center][image]https://store.donanimhaber.com/b3/7e/ea/b37eea56bf1270a6ff58cd1a9ef547e6.png[/image]      

    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_119170975//tm.htm#119170975][b][color=#999999]GALAXY NOTE 7 | 64 GB GÜMÜŞ[/b]
    [/color][/center][/link]






    İMZA 64GB SİYAH







    Kodu imzanıza şöyle atın :


    [center][image]https://store.donanimhaber.com/c9/8f/13/c98f1349669e1cd90c90fbc6a767aa84.png[/image]      

    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_119170975//tm.htm#119170975][b][color=#999999]GALAXY NOTE 7 | 64 GB [color=#000000]SİYAH[/color][/b]
    [/color][/center][/link]





    İMZA 64GB SİYAH







    Kodu imzanıza şöyle atın :


    [center][image]https://store.donanimhaber.com/fd/27/15/fd2715625b7553f1e296715e298e7058.png[/image]      

    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_119170975//tm.htm#119170975][b][color=#999999]GALAXY NOTE 7 | 64 GB [color=#000000]SİYAH[/color][/b]
    [/color][/center][/link]






    İMZA 64GB SİYAH



    GALAXY NOTE 7 | 64 GB SİYAH




    Kodu imzanıza şöyle atın :


    [center][image]https://store.donanimhaber.com/af/2c/a6/af2ca6156cf853edfe559a5a0476fa5e.png[/image]      

    [link=https://forum.donanimhaber.com/m_119170975//tm.htm#119170975][b][color=#999999]GALAXY NOTE 7 | 64 GB [color=#000000]SİYAH[/color][/b]
    [/color][/center][/link]




    TÜRKİYE'DEN CİHAZINIZA UYGUN DUVAR KAĞITLARI


    < Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
    < Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

    < Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

    < Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

    < Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

    < Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

    < Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

    < Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

    < Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

    < Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

    < Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

    < Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

    < Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >





  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkans -- 13 Ekim 2016; 11:30:34 >

    Böyle tüketiciler olduğu sürece samsung değil 2 ay 5 ay bile telefonsuz bıraksa hakkıdır.
    Yoruma Git
    ladinkayin - 8 yıl +5
    D
    8 yıl
    Yarbay

    Hayırlı olsun konumuz



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu mesaja 2 cevap geldi.

    Bu mesajda bahsedilenler: @berkans
    B
    8 yıl
    Yarbay
    Konu Sahibi

    quote:

    Orijinalden alıntı: DODANLI

    Hayırlı olsun konumuz

    Sağolun tesekkur ederım.



    N
    8 yıl
    Yarbay

    Hayırlı olsun



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

    S
    8 yıl
    Yüzbaşı

    Suya dayanıklılık geldi derken artık garanti mi veriyorlar yoksa s7 EDGE de ki gibi mi



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu mesaja 1 cevap geldi.
    D
    8 yıl
    Yarbay

    S7 edgedeki gibi. Suya ve toza dayanıklı



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu mesaja 2 cevap geldi.

    Bu mesajda bahsedilenler: @sasasa671
    S
    8 yıl
    Yarbay

    17 gün önce S7 Edge siparişi verdim. Note 7 bekleme ile arasında kalmıştım. Bu telefon da güzel olmuş. Fiyatını merak ediyorum. S7 Edge gişiş fiyatı 3300 TL idi. Ben 2780 TL'ye mal ettim.



    .
    8 yıl
    Yarbay

    Hayırlı olsun konumuz hocam.



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


    Bu mesajda bahsedilenler: @berkans
    .
    8 yıl
    Yarbay

    quote:

    Orijinalden alıntı: DODANLI

    S7 edgedeki gibi. Suya ve toza dayanıklı

    Hocam bence Note 7 efsane olmuş. Çok beğendim..



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu mesaja 2 cevap geldi.
    B
    8 yıl
    Binbaşı

    OH BE! Sonunda yeni anakonu :)

    Teşekkürler emeği geçenlere.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batarya zayıf -- 3 Ekim 2016; 20:23:22 >

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu mesaja 3 cevap geldi.
    1
    8 yıl
    Yarbay

    ram kaç gb?



    D
    8 yıl
    Yarbay

    Evet ben de beğendim hocam. Özellikle tasarım, kalem, kameradaki gelişmeler hoşuma gitti.



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu mesaja 2 cevap geldi.

    Bu mesajda bahsedilenler: @xPhoeniXx
    .
    8 yıl
    Yarbay

    quote:

    Orijinalden alıntı: DODANLI

    Evet ben de beğendim hocam. Özellikle tasarım, kalem, kameradaki gelişmeler hoşuma gitti.

    Hocam mavi renk harika gözüküyor:) hemen gelir mi bilmem ama... Eğer gelmezse gümüş rengini alırım.



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu mesaja 3 cevap geldi.
    D
    8 yıl
    Yarbay

    Hocam siyahtan sıkıldınız mı? :) Benim favori rengim gümüş zaten. Evet mavi güzel görünüyor ama sanki çabuk sıkılırım gibi geliyor bana.



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu mesaja 1 cevap geldi.

    Bu mesajda bahsedilenler: @xPhoeniXx
    A
    8 yıl
    Yarbay

    quote:

    Orijinalden alıntı: xPhoeniXx


    quote:

    Orijinalden alıntı: DODANLI

    Evet ben de beğendim hocam. Özellikle tasarım, kalem, kameradaki gelişmeler hoşuma gitti.

    Hocam mavi renk harika gözüküyor:) hemen gelir mi bilmem ama... Eğer gelmezse gümüş rengini alırım.

    Hocam şimdi ki efsane olan cihazım Galaxy S2 siyah renkte olup Note 7 için acaba farklı bir renge mi geçsem bilemedim :)

    Yani Note 7'de de siyah renk yine çok hoş gözüküyor :)


    Bu mesaja 1 cevap geldi.
    .
    8 yıl
    Yarbay

    quote:

    Orijinalden alıntı: DODANLI

    Hocam siyahtan sıkıldınız mı? :) Benim favori rengim gümüş zaten. Evet mavi güzel görünüyor ama sanki çabuk sıkılırım gibi geliyor bana.

    Hocam hep siyah kullanıyorum ya değişiklik iyi mi olur diye düşündüm :) yoksa siyah candır :)



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

    K
    8 yıl
    Yarbay

    quote:

    Orijinalden alıntı: DODANLI

    Hocam forumun ikinci el kısmına açarsanız satılık ilanını daha çabuk satarsınız

    Note 7 fiyatını görelim bi bakicaz artık.

    Note5 den note7 ye geçilir gibi duruyor.



    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Bu mesaja 1 cevap geldi.
    M
    8 yıl
    Binbaşı

    Daha önceki note konusunda konu sahibinin bilgisi olmadan Berkan hocama devredilmişti. Berkan hocamı severim ama neden tüm note konularına sahip olmak istiyor anlamıyorum.

    Edit: Konuları almayı o istemiyormuş ona veriyorlarmış. Haksızlık yaptım Açtığı konuları seviyorum ama neden tüm konuları aldığını anlamıyordum meğersem seveni çokmuş





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mofire -- 3 Ağustos 2016; 5:59:38 >

    .
    8 yıl
    Yarbay

    quote:

    Orijinalden alıntı: Akustik34

    quote:

    Orijinalden alıntı: xPhoeniXx


    quote:

    Orijinalden alıntı: DODANLI

    Evet ben de beğendim hocam. Özellikle tasarım, kalem, kameradaki gelişmeler hoşuma gitti.

    Hocam mavi renk harika gözüküyor:) hemen gelir mi bilmem ama... Eğer gelmezse gümüş rengini alırım.

    Hocam şimdi ki efsane olan cihazım Galaxy S2 siyah renkte olup Note 7 için acaba farklı bir renge mi geçsem bilemedim :)

    Yani Note 7'de de siyah renk yine çok hoş gözüküyor :)



    Evet siyah renk Note 7 çok güzel duruyor. Bende hep siyah kullandım. Biraz farklılık iyi olur sanki :)



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu mesaja 2 cevap geldi.
    D
    8 yıl
    Yarbay

    Geçmek isteyen, geçmek için sebep bulur hocam
    Ben de geçeceğim büyük ihtimalle ;)



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu mesaja 1 cevap geldi.

    Bu mesajda bahsedilenler: @Lecher