Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
15692
Tıklama
0
Öne Çıkarma
iphone konum yanlış göstermesi
H
8 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

arkadaslar merhaba bir sorum olacaktı ilk defa iphone kullanıyorum ve yeni fark ettim mobil veri açıkken haritalar üzerinden konumumu yanlış gösteriyor fakat wifi üzerinden dogru nerde yanlışlk vardır.yardımcı olursanız sevinirim.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >



P
7 yıl
Onbaşı

Naptin kardes cozebildin mi sorunu?

Kafayı yicem 1 haftadir ugrasiyorum

Sanirim bluetooth anteni bozuk wifi de az cekiyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
7 yıl
Yarbay

Bende de aynisi oluyor. Konum gerektiren uygulamyi actigimda wifi'yi acip kapatiyorum konumu dogru tespit ediyor hemen. Ben bu sekilde ayarliyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
7 yıl
Yüzbaşı

Bulundugunuz mekanda gps iyi cekmiyor. Apartman dairesinde iseniz zaten gps in bulmasi cok uzun surer. Dikkat ettiyseniz zaten wifi acik degilken buyuk bir alan mavi dairesel seklinde gosterir. Anlami bu dairenin herhangi bir yerindesiniz demektir. Balkona cikin, daireyi daha da küçültecektir.

Modemlerin yeri sabit oldugundan telefonlar modemi arkaplanda net olarak konumu daha onceden isaretler. Tekrar wifiye bağlandığında gps ile ugrasmayip konumunuzu aninda dogru gosterir. Misal modemi baska bir eve tasiyin. Wifiye baglandiginda eski evin konumunu gosterir. Sonrasinda duzeltir tabi.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

R
6 yıl
Teğmen

Çözümünü bulan varmı acaba?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.