Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
357
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Core V1 vs ELITE 110 [Mini Karşılaştırma]
G
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: akke4323

quote:

Orijinalden alıntı: gvenc

Merhaba,
Asus Strix GTX950 sahibiyim, eğer ki sığacağına emin olursam (21.3cm) Elite 110'a geçmeyi düşünüyorum elimdeki kasayı satıp.
Ana kart değişimi de yapmam gerekecek tabii biraz masraflı olacak gibi duruyor ancak "ohh ne güzel oyunlar oynayacağım" derken, CS:GO'dan H1z1den öteye pek geçemedim. Arada bir GTA 5 oynuyor daha da fazla birşey yapmıyorum.

Bu tip oyunlarla ve Adobe Premiere ile birlikte bu kasa verim kaybı yaşatır mı acaba? Cooler master Seidon veya corsair H80i kullanmayı düşünüyorum.
Alan kazanma, güç tasarrufu ve hız için SSD'ye geçmeye niyetliyim.

Birde MSI B150M Bazooka kullanıyorum. Sığdırmak mümkün olmaz mı acaba? :D

Bu şekilde bir kasa toplarsanız performans açısından sizi üzmeyecektir fakat elinizde bulunan bileşenleri değiştirmeniz gerektiği için çok pahalıya gelecektir. Anakartınız Makro ATX olduğu için öncelikle anakartınızı Mikro ITX bir anakart ile değiştirmeniz gerekecek ayrıca ekran kartınızda 21cm sınırının üzerinde olacağı için zorlama olacaktır. Sisteminizde değişiklik yapma sebebiniz nedir? Eğer benim gibi küçük sistemlere meraklıysanız sonunda harcamış olduğunuz paraları görünce üzülebilirsiniz

Doğruyu söylemek gerekirse işin en başında küçük sistem toplama niyetindeydim ancak arkadaşımın da beni gaza getirmesiyle PS4 bütçemide PC sistemime ekleyip ona göre bir kasa topladım şuan bir miktar pişmanlığını yaşıyorum :)
Küçük sisteme meraklıyım evet, ayrıca kaplayacağı alanın azlığı, ve taşınabilir olması, olurda PS4 eklersem Salonda veya odada rahatlıkla yerleştirebilme imkanı gibi şeylerde şeyler bahane bulabiliyoruz illaki Tabii birde taşınabilirliği oldukça avantaj sağlayacaktır. Elbette birde aynı performansı daha az hacimde yer kaplayarak elde etmek en büyük cazi

dediğiniz gibi ITX anakart şart ve ekran kartını 3 mm yüzünden sığramama gibi çekincelerim var ancak huylu huyundan vaz geçemiyor :) :)

Yukarıdaki bahanelerime yorumunuz haricinde Core V1 içinde neler diyebilirsiniz? Elite110'dan bariz şekilde büyük, ancak çok şey değiştirir mi bu büyüklüğü orasının kıyasını kullanan birinden duymayı isterim. :)

Teşekkürler...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.