Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1463
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ODTÜ. Halim Ne Olur Dersiniz?
E
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Ailemin durumu iyi değil aylık en fazla 500tl çıkabilirler. Sıralama beklediğimden kötü geldiğinden ODTÜ İşetmeye girmeyi düşünüyorum . Fakat şöyle bir sorun var çok titizim ve alışılmadık bir yaşantım var. Uyku saatim çok değişken, çok titizim. Kendi özel alanım olmadan 4 sene geçirebileceğimi sanmıyorum. Odtünün yeni tip yurtları hoşuma gitti mesela alışabiliceğim alanı var en azından. Çalışma masaları ile yatakların olduğu alan ayırılmış. Şu tip:
< Resime gitmek için tıklayın >
Daha eskileri düz oda tipi sanırım özel alan hiç yok. Bu tip yurt gelmesi şans eseri mi? Okuyan, bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi



E
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Paylaştığım resim kktc kampüsünmüş. Ankara ODTÜdekilere baktım bunun yanından bile geçmiyor düz oda.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
8 yıl
Teğmen

Evet, görsel Kıbrıstan... Çok titizsen geçmiş olsun. Ya çıldırırsın, ya alışırsın. Ayrıca kimseyi senin kadar titiz olmasını bekleme hocam :) çünkü böyle bir şey olmaz, olması da imkansız... Numaralı yurtlardan veya demiray yurtlarından biri çıkar.. Ücretler sitede yazıyor zaten. 500 lira bir ayda fazlasıyla yeter normal zamanlarda..



S
8 yıl
Çavuş

Yurtlar gerçekten cook dar ve kötü.. yani tadilata girdi malzeme istediği kadar iyi olsun sozde 15 m2 nin 11 m2 si zaten esya ile dolu daha bi de Zamanla siz dagitirsiniz çekilmez olabilir.. gücün yeterse 19.yurt ya da isa Demiray iyidir. Dediğin gibi çalışma masasi yatak ayri yurt 9.yurt var mesela ama o da cok Eski her yer dökülüyor.. dökülüyor derken hocam.. gerçekten Dökülüyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
8 yıl
Teğmen

9. yurtta kalıyorum. O kadar da dökülmüyor hocam abartma :D vasat ama içler acısı değil yani..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.