Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
579
Tıklama
0
Öne Çıkarma
M.2 SSD UYUMLULUK!!
H
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

selamlar,

2015 ortalarinda piyasaya cikmis bi model olan türkiyeye yeni gelen lenovo y700 intel modeli laptop aldim. simdi üzerinde bulunan m.2 slotuna ssd almayi düsünüyorum. zaten yeni cikan modellerin hemen hemen hepsi b ve m tipi girisleri destekliyor. ürünün manuelinde de uyumlu birkac model verilmis ama bunlar ya piyasada yok ya da düsük performansli modeller. bunun disinda 2280 boyutuna dikkat ettim ama kafama takilan pci-express 3x 4x modelleri sata 2-3 modelleri mevcut bunlar uyumluluk icin önemli mi? zira ürün aciklamasinda bile cogu modelde belirtilmiyor. acaba giris ve fiziksel boyutu uydugu taktirde herhangi bir uyumluluk sorunu yasarmiyim?

almak istedigim model yeni lanse edilen sandisk 256gb x400 modeli. acaba bu üründen tam performans almam mümkün mü?

incelemek isteseniz manual ve uyumlu modeller listesi burada sayfa 78-79

listede en sonda bu pci-ex 3.generation 4x modeli uyumlu göstermis. listedeki diger kartlar ise sata iii. eger ikisine de uyumlu ise PCIe icin gidip iki kati fiyata samsung evod pro modelini almadikca cok fark olmayacak dogrumuyum?

tesekkürler...



H
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

tamam sorun cozuldu samsung 950 pro calistiran varmis



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.