Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
537
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ALPS serverındakiler lütfen okusun..
T
17 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaslar levelim 41.. ama üstümdeki kıyafetler 35/37 levellerde oldugu için bi türlü kasamıyorum.. acil olarak 39+ armor yada protec. kıyafetler lazım.. biliyorum bu konu coğu kişi için gereksiz olabilir ama kesmem gereken yaratıklarda bile yatmaya basladım ve cok exp. kaybettim.. dw ve hotanda female kıyafet bulamadım.. lütfen elinizde 39/41 arası female armorları NPC ye satmayın.. bana ulaşın.. lütfen.. aşırı ihtiyacım var..


Lütfen actıgım konu silinmesin.. inanın 2 haftadır kıyafet arıyorum ama bi türlü bulamadım.. mecbur forumda konu acıyorum..



L
17 yıl
Teğmen

Hiçbiyerde bulamadın wayy beaa ...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
17 yıl
Yarbay

bende bulamamıştım.çözüm npcden alacaksın ve taşlarla üstüne blue basacaksın (int-str)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
17 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

üstümde zaten NPC den alınanlar var.. ama yetersiz kalıyor bulundugum bölgedeki monsterlara karşı.. eğer elinde 39/41 arası female armor/protec. olan varsa lütfen yazsın..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
3
17 yıl
Binbaşı

Artık bulursam seni satarım.DW çok var ama nasıl bulamazsın oda ayrı.Ama benimkiler pahalı oluyor. Üstünde +4 +3 str+int'ler mp-hp çakılı.400-500 arası alan olmayınca küt NPC 'ye satıyorum.Hala anlamış değilim.+2 int str veren bir item 2-3 m veriyor, üstünde +4 +3 olan bir itemi almıyor millet 400 k'ya hayret. Npc hiç hayır demiyor Allah'tan


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
17 yıl
Onbaşı

araman lazım bulursun bende sıkıntı cektim bulduklarımda mübarek cok para istiyo başka care yok


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
17 yıl
Çavuş

oyunda nick ın ne bulursam sana sölerim


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
17 yıl
Onbaşı

kardeşim yapacağın bişi var npc den alıcaksın eğer amacın kasmaksa blue ile uğraşma +bas geç ama npc kıyafetlerine blue basmaya değmez sen dw de biraz dolaş denk getirisin BLUE ile uğraşmana değmez elementlerini yüksek lvl lere sakla ilerde cayır cayır element arasın sonra mümkünse elementleri biriktirin satsanız bile ii para ediyolar



C
17 yıl
Çavuş

Aynı sey banada oluyo bende cahrı satmaya karar verdım bence sıkıldık ondan o =)



K
17 yıl
Er

benden sana ustunu geydırırım arkadas



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.