Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
972
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Çalınan Apple ID'nın Bağlı Olduğu E-posta Adresini Nasıl Öğrenebilirim
D
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar, öncelikle başlık biraz tuhaf olmuş olabilir kusura bakmayın lüften. Neyse konuya geleyim, öncelikle hesabın nasıl çalındığını yazayım.

Bana ait olan apple hesabı yanlışlıkla kötü niyetli birisi eline geçiyor ve bu kişihttps://appleid.apple.com/account/home adresinden hesaba giriş yapıp e-posta adresini değiştiriyor.
Şimdi diyebilirsiniz canım olmaz öyle şey o kadar güvenlik zımbırtıları var vs.vs. Evet güvenlik protokolleri var fakat burda güvenliğe aşırı önem veren (!) apple e-posta adresi değişikliği konusunda hiç bir önlem almamış. Yani birisinin apple kimliğine girebiliyorsanız hiçbir güveenlik prosedürüne maruz kalmadan e-posta adresini değiştirebilirsiniz.

Evet şimdi sizden istediğim bilgi ise şu ; bu hesabımı çalan kişi güvenlik sorularımın cevabını bilmediği için şifreyi değiştiremez yani şifre hala eski şifre fakat bağlı olan e-posta adresi değişmiş durumda. Yani adamın değiştirdiği adresi öğrensem hesabımı geri alabilirim. Şimdi ben bu değişen e-posta adresini nasıl bulabilirim.

Okuyan ve yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.