Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
116
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ses Sistemim Bozuldu Yeni Tavsiye İstiyorum
F
8 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar bayağı eski ama ses olarak beni aşırı tatmin eden son ses açtığımda dağları deviren bir müzik setim var fotoğrafını zaten aşağıda görürsünüz evde arkadaşlarla takılırken son ses açtık bir ara çıt diye bir ses geldi müzik seti iptal oldu artık eski olduğu içinde tamir ettirmekte istemedim kolonlarda sanırım sorum yok başka müzik seti olmadığı için test edemiyorum fakat fotoğrafta 3 hoparlör var bu hoparlörlerden bir tanede takılı olmayan var onu taktım oda çalışmadı büyük ihtimalle müzik setiyle alakalı ben bu seviyede 4 kolondan en verimli sesi nasıl bir müzik setinden alabilirim bütçe olarak 500 TL civarı düşünüyorum biraz daha üstüne çıkabilirim biraz uzattım kusura bakmayın.
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIF -- 7 Haziran 2016; 12:18:21 >

F
8 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Güncel



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
8 yıl
Binbaşı

Merhaba , büyük ihtimalle sese fazla yüklendiğinizden dolayı müzik setinin ses çıkış transistörlerini yaktınız ayrıca şuan müzik setiniz çalışıyor mu ? yani görüntü felan geliyor mu geliyor ise büyük ihtimal ile çıkış transistörleri değiştirilerek kullanılabilir bir duruma getirebilirsiniz , yok ben uğraşmam derseniz de bilinen bir markanın 4+1 5+1 ses sistemlerini alabilirsiniz en az o müzik setiniz kadar ses alabilirsiniz örnek olarak LOGITECH marka gibi ... umarım yardımım dokunmuştur



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.