Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
4348
Tıklama
0
Öne Çıkarma
PHİLİPS 55PUK7150/12 AÇILMIYOR
E
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

DİREK KONUYA GİRİYORUM DİZİ İZLİYORDUM KENDİ KENDİNE YENİDEN BAŞLATTI GÜVENLİ MOD A GİRDİ SONRA BEN YENİDEN BAŞLATTIM AYNI GÖSTERDİ BİR UYARI GELDİ GÜVENLİ MODDAN ÇIKMAK İÇİN OK A BASINIZ UYGULAMALARINIZ SİLİNECEK YENİDEN YÜKLEMENİZ GEREKECEK YAZIYORDU OK A BASTIM KAPANDI BİR UYARI DAHA GELDİ RESİMDEKİ GİBİ 1.SİNE TIKLADIM YINA AYNI UYARIYA GELİYOR < Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >



A
4 yıl
Er

Hocam ayni sorun bendede bu aksam oldu sanirim androidi sildi sorunu siz nasil çözdünüz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
4 yıl
Er

Mevzuyu cozdum arkadaslar. Oncelikle tvnin son surumunu philips sitesinden bilgisayariniza indirin flash belleginizi fat32 formatinda resetleyin ve indirdiginiz dosyayi adi (autorun.upg) olarak yazin yada degistirin. 4k izlemek isteyen arkadaslar icin parantez icindeki surum 49puk7100 serisinde 4k trt acmaktadir. anlatim(
Televizyonunuza uygun olan 4K Yazılım Versiyonunu indirebilmek için aşağıdaki bağlantıyı kopyalayarak tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırabilirsiniz.
https://app.box.com/s/0fb4dkiw88nftnwvmebdfd2tpywp5uv5
Aşağıdaki linkte ise nasıl yükleyeceğiniz ile ilgili video bulunmaktadır..
- Yazılım Yükleme Videolu Anlatım Youtube -
Yazılımı yüklemek için;
1- Yazılım bağlantısını kopyalayıp internet tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırınız.
2- Yazılımı bilgisayarınıza indiriniz Zip li dosya içerisinde bulunan autorun.upg dosyasını çıkartarakBOŞ/Yeni Biçimlendirilmiş bir USB Belleğe kopyalayınız.
DİKKAT: .zip olan dosyayı kopyaladığınız taktirde yazılım yüklemesi başlamayacaktır.
DİKKAT: USB Belleğin içerisinde autorun.upg haricinde herhangi bir Dosya/Klasör olması durumunda yazılım yüklemesi başlamayacaktır. )
Tv nin fişi cekiliyken flasi tv ye baglayin ve kablosunu takin ve tv ekraninda apply update ile baslayan ikinci siradaki "harici bellekten yukle" komutunu seciyoruz. autorun.upg dosyasi okunacaktir. Bindan sonrasini tv bi on dk surede yukleme yapacak. Ve tekrar bastaki menuye donecek bu sefer reboot system boot secenegini seciyoruz ve android yuklemesini gerceklestiriyoruz bu da yaklasik bir dk suruyor ve tv kirulumi bitiyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.