Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
744
Tıklama
0
Öne Çıkarma
3-7 yaş arası çocuk gelişimi için devrimsel ürün
G
8 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba;

İsmim Ömer, Bursa'da ikamet ediyorum ve yaklaşık 2 yıldır Fotoğrafını gördüğünüz ürün üzerinde çalışıyorum. < Resime gitmek için tıklayın >

Ürünün tasarımı tamamen kendime ait olup her hangi bir yerden alıntı veyahut esinlenme yapılmamıştır.

Ürün 3 yüzeyden oluşmaktadır ve 3 yüzeyde aktif olarak kullanılabilir.

1. Yüzey ; Lego zemini bulunan yüzeyde çeşitli lego setleri (1 set masa ise ücretsiz gelecek) kullanılabilmektedir ve lego'nun zeka gelişimine katkısı ıspatlanmış bir şeydir biraz araştırmadan sonra sizlerde her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz.

2. Yüzey : Eskiden okullarımızda olan tebeşir tahtasını masaya yerleştirdik. Tarafımızdan size gelecek olan rengarenk tozsuz tebeşirler ile çocuğunuz tamamen özgürce istediğini, hayalini yansıtacağı yüzey sunduk.

3. Yüzey ; Mıknatıslı yüzey. Bence en kullanışlı yüzey. Örnek bir senaryo anlatayım. Tarafımızdan size gönderilecek (anonim hikayeler) hikayelerin kahramanları ve hikaye kitabını siz çocuğunuza okurken çocuğunuz size göndermiş olduğumuz karakterler ile kendi hikayesini oluşturabilir. Bunun yanında Sayılar, harfler, mevsimler vb. Tarafınızdan gelecek her türlü istek yapılabileceğinden hayal çocuğunuzun hayal gücüne katkısı oldukça fazla olacaktır.

Ürünümüz daha satışa çıkmamıştır. Sizlerin fikirleri çok önemli. Olumu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyorum.

Ömer EKREN



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.