Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
930
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İnternetten Para Kazanma - ProIrc Satış Ortaklığı
P
8 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi



Merhabalar;

ProIrc Satış Ortaklığı Programı ile Sitenizden, Facebook Sayfa ve Twitter Hesaplarınızdan Para Kazanın!

ProIrc, %45'e varan oranlarda kazanç sunmakla birlikte her üye için 5 TL ödeme yapar. 1000 TL ve katlarına 100 TL ekstra kazanç da ProIrc'de. Ayrıca, kazancınızı artırın diye size özel promosyon kodları oluşturur.

En düşük para çekme limiti de ProIrc'de! 1 TL kazancınıza bile ödeme imkanı yalnızca ProIrc'de...

SATIŞ ORTAĞIMIZ OLUN



ProIrc Satış Ortaklığı Nedir?

Satış ortaklığı programına katılarak üye yaptığınız her kişi üzerinden %45'e varan oranlarda kazanç elde edin!

Tüm üyelerimize, daha çok kazanç elde edebilmeleri için, 5 farklı kazanç sistemi sumaktayız. Bu sayede, her üye için 5 TL anında kazanabilirler, üyelerin satın aldığı hizmetler için %10-45 oranında kazanç elde edebilirler, kendi alış-verişlerinden %10-45 oranında kazanç elde edebilirler, toplam kazancının 1000 TL olması halinde, 100 TL'lik hediye kazanç elde edebilirler ve katlanan sistem ile müşterilerine %20 oranında indirim uygulayarak kazançlarını artırabilir ve daha çok kazanç elde edebilirler.

Yapmanız gereken şey, tarafınıza verilen referans kodu veya referans linki ile müşterilerinizin sisteme kayıt olmalarını sağlamanızdır. Referans kodu ile üye ola müşterileri tüm alış-verişlerinden kazanç elde edebilirsiniz.


Program Nasıl Çalışıyor?

ProIrc Hosting Müşteri Kaydı oluşturan herkes, Ortaklık Programı'na katılmaya hak kazanır. Sistemimize üye olan herkese, Ortaklık Programı için kullanabilecekleri Referans Kodu ve Referans Linki sağlanır. Referans kodu veya referans linki aracılığıyla yapılan üye kayıtları ve alış-verişler kayıt altına alınmakta ve ortaklık programı prosedürleri dahilinde gerekli kazançlar sanal olarak sisteminize aktarılır. Hatırlatmak isteriz ki, linkinizle gelen üyeler anında sipariş vermek zorunda değildir, çerezler sayesinde ziyaretçileriniz 90 güne kadar izlenmekte ve sipariş vermesi halinde sizin müşteriniz kabul edilmektedir.


Nasıl Kazanç Elde Ederim?

Satış Ortaklığı çerçevesinde 5 farklı kazanç türü yer almaktadır;

1. Her Üyeye 5 TL: Referans kodu veya referans linki aracılığıyla sistemimize kayıt olan ve en az 50 TL'lik alış-veriş yapan her üye için anında 5 TL hesabınıza aktarılır.

2. %45'e Varan Kazanç: Satış Ortaklığı Programı çerçevesinde, her hizmet için farklı kazanç oranları belirlenmiştir. Referans kodu veya referans linki üzerinden üye olan her müşterinin, ProIrc Hosting üzerinden yapmış olduğu alış-verişlerden %10-45 oranında kazanç elde edilir. Aşağıdaki tablo, hizmetlere ait kazanç oranı ve miktarını yansıtmaktadır.

< Resime gitmek için tıklayın >

3. Kendi Alış-verişinden Kazanç: Satış Ortaklığı programına üye olan herkes, kendi yapmış olduğu alış-verişlerden, %10-45 oranında kazanç elde eder. Yukarıdaki tablo, kazanç oranlarını ve kazanç miktarlarını yansıtmaktadır.

4. 1000 TL'ye 100 TL Hediye: Ortaklık Programına katılan her üyenin toplan kazancı 1000 TL olması halinde, çalışmalarından ötürü tüm üyelere anında 100 TL hediye edilir. Kazancın katlanması halinde, her 1000 TL'lik kazanca 100 TL hediye edilmeye devam edilir.

5. Katlanan Kazanç: Satış Ortaklığı programına katılan üyelerimiz, kazançlarını artırabilmeleri için, üyelere özel katlanan oranlarda promosyon kodları hediye edilmektedir. Promosyon kodu ile satın alınan ürünlerin kazançları, indirimsiz etiket fiyatı üzerinden kazanç olarak sisteme aktarılmaktadır. Yani, promosyon kodu uygulanması halinde, kazancınızda düşme yaşanmamakta, aksine, indirimli hizmet satın alımı sağlamanız sayesinde satışınızı artırırsınız.

- 250 TL'lik kazanç elde eden müşterilere 5 kişi için %5 oranında indirim kodu,

- 500 TL'lik kazanç elde eden müşterilere 10 kişi için %5 oranında indirim kodu,

- 750 TL'lik kazanç elde eden müşterilere 5 kişi için %10 oranında indirim kodu,

- 1000 TL'lik kazanç elde eden müşterilere 10 kişi için %10 oranında indirim kodu,

- 2000 TL'lik kazanç elde eden müşterilere 20 kişi için %10 oranında indirim kodu,

- 5000 TL'lik kazanç elde eden müşterilere 20 kişi için %15 oranında indirim kodu


Satış Ortaklığına Nasıl Katılırım?

ProIrc Hosting Satış Ortaklığı programına katılmak çok kolay! Web sitemiz üzerinden Müşteri Kaydı oluşturmanız ve Müşteri Paneli üzerinden Satış Ortaklığı alanına gelerek Satış Ortaklığı Programını Aktifleştir linkine tıklayarak programa katılabilirsiniz. Size Özel Yönlendirici Linki aracılığıyla üyelerinizi yönlendirebilir ve para kazanmaya başlayabilirsiniz. Mevcut sayfadan, yönlendirilen ziyaretçi sayısına, üye kaydı oluşturan ziyaretçi sayısına, katılım oranına ve kazançlarınıza ait bilgilere ulaşabilirsiniz.


Diğer Satış Ortaklığı Programlarından Farkınız Nedir?

ProIrc Hosting Satış Ortaklığı programı ile, birden çok kazanç yöntemi ile kazanç elde edilir. Her yeni üyeden, her satıştan %45 oranına kadar, her 1000 TL'lik kazançtan 100 TL, kendi siparişlerinizden %45 oranına kadar kazanç elde edilir. Ayrıca, size özel oluşturulan promosyon kodları ile, daha çok satış yapabilir ve daha çok kazanabilirsiniz. Diğer satış ortaklığı programlarının aksine, hesabınızda bulunan sanal paranın bir bölümünü veya tamamını, herhangi bir çekme limiti olmaksızın, istediğiniz zaman çekebilirsiniz.


Ödeme Prosedürü Nedir?

Satış Ortaklığı programımız, diğer rakiplerimizin aksine, satışlarınızdan elde ettiğiniz gelirleri istediğiniz zaman, herhangi bir ödeme alma limiti olmaksızın, ödeme olarak talep edebilirsiniz. Yani, 1 TL dahi kazancınız olsa, talep etmeye hakkınız bulunmaktadır. Hesabınızda bulunan sanal kazancınızı, isterseniz tarafımızdan hizmet alarak, isterseniz banka hesabına transfer talep ederek, isterseniz Paypal ile talep ederek hesabınıza aktarabilirsiniz. Ödemeler, en geç 2 iş günü içerisinde işleme koyulmaktadır.

* Fatura düzenleyemeyen müşterilerimizden %10 oranında stopaj vergisi düşülmektedir.




ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
www.proirc.net / destek@proirc.net



P
8 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar;

Satış ortaklığı programımıza müşterilerimizi kabul etmeye devam etmekteyiz...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.