Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
911
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Tanıtım// Sizce Hangi Aksiyon Kamerası??
O
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Xiaomi Yi kameramı maalesef kaybettim ve artık yeni birşeyler almak istiyorum.Genel kullanım amacım Fotoğraf araştırmam sonucu modeller hakkında genel olarak düşüncem

Xiaomi Yi: 2k pek iş görmesede gerek aldığı güncellemeler ve fiyatı göz önüne alındığında oldukça başarılı.
fakat son fiyat zammı ile --72$-- ayrıca ters ışıkda hangi modda olursa olsun kötü fotoğraflar veriyor.

Eken H9
: fiyat (--50$--)/aparatları da dahil edersek en uygunu fakat gerek video konusunda gerekse fotoğrafda xiaomi yiden oldukça geri

FireFLY6S: Video konusunda renkleri çok canlı vereyim derken bence ayarını kaçırmış :D doğal renklerden uzakta bu da benim sevmediğim birşey.kişiden kişiye göre değişebilir elbet bu durum. fiyat--84$ /aparat /malzeme kalitesi olarak alınacak ürünler arasında.(Fotoğrafda nasıl bilen varsa beni de yeşillendirsin )

GitUp Git2: Gyro özelliği ile yürürken gerçekten video sabitlemesi başarılı ama hızlı bir harekette etkisini kolayca yitiriyor. video konusunda ise Xiaomi Yi den bir tık ileride. fakat fiyatı 140$ civarı. neredeyse 2 katı

Gopro Hero 4 Silver: Doğal renkleri bana göre veren en iyi marka. sound konusunda ise en önde. ayrıca foto/video modları ile liderliği hak etmekte.fakat gel gelelim fiyatı. --350 $- yaklaşık 4-5 kat daha pahalı. aradaki bu denli fiyat farkı değer mi bilmiyorum ama kalitesi elbette tartışılmaz.

şimdi arkadaşlar sizden yegane beklentim bunlardan yada bunlar dışında kullandığız aksiyon kameralardan hangisini önerirsiniz?? söylediğim gibi Genel kullanım amacı fotoğraf..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkun.07 -- 3 Mayıs 2016; 16:55:59 >

N
8 yıl
Yüzbaşı

Uzun zamandır bende inceliyorum aksiyon kameralarını ama bu kadar inceleme yeter diyip gitup2 aldım gearbest ten bakalım umarım bir sorun yaşamam.Neden aldım diye sorarsan gyro sistemi ve kameranın özellikleri hoşuma gitti. çok kullanıcısı yok xiamoi yi kadar ama videolardan izlediğim kadarıyla makul geldi bu arada indirimin de etkisi oldu 105 $ a geldi.

Gearbest kupon kodu: Gitup2 140 dan 105 e düşürüyor .Hayırlı olsun


Bu arada asıl amacının fotograf oldugunu söylemişsin bu kamerada Digital Image Stabilization sistemide var yani fotografı kaydırmıyor net çekiyor. Ve harici mikrofon takabiliyorsun bu iki özellik cogu kamerada yok.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeilArmstrong -- 3 Mayıs 2016; 23:12:15 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

sabitleme konusunda haklsıın. izlediğim incelemelere göre görüntüsüde iyi o konuda haklısın ama sound konusunda xiaomi bariz önde. çevre sesleri çokta iyi almıyor 100 küsür dolarlık makine olunca beklentide yüksek oluyor hayliyle..




Bu mesajda bahsedilenler: @NeilArmstrong
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.