Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1110
Tıklama
0
Öne Çıkarma
REEDER A8İ QUAD HK.
K
8 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Herkese merhaba,
Bir tablet ihtiyacımız var arkadaslar. Sim karta gerek yok. İnternet ve oyun için kullanılacak. (Annem ve oğlum kullanacak)

Linkini verdiğim ürün hakkında kullanan, kullanmayan bilgisi olan arkadaşların fikrini bekliyorum. Biraz araştırma yaptım aslında ürün hakkında ama net bir fikir oluşmadı kafamda. Bazı yerlerde wifi cekme sıkıntısı yazılmış. Bazılarıda f/p acısından cok iyi wifi sıkıntısı yok demiş.

Alma taraftarı gibiyim şu an ama öncesinde sizin fikrinizi almak isterim tabiki. Ne dersiniz?

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/reeder-a8i-quad-16-gb-hafiza-1gb-ram-intel-z3735-220086453



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
8 yıl
Yüzbaşı

Hocam kamera merceği 5mp-2mp farkı için o kadar vermeyip A8iC Quad'da alabilirsin. Neredeyse aynı çekiyor kameraları

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/a8ic-quad-intel-dort-cek-16gb-hd-tablet-pc-222301946

linkindeki ürüne bakabilirsin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @kuikkuik
C
8 yıl
Yarbay

bence çinden almanız en iyisi olur.. sizin alacağınız fiyata z8300 işlemcili cihazlar çinde var.. bende a7iq var bu işlemci yada gpu inanılmaz ısınıyor. 1gb ram de çok takılma oluyor.. tabi karar sizin. ben şahsen intel in tablet işlemcilerinden soğudum. (z8300 ü test etmedim) bana göre en stabil ve ısınmayan soc rk3288


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
8 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Cevaplar için teşekkür ederim.

@Hyperious @CaSuaL @

Aslında şöyle bir durum da var; yan odada tableti hdmi çıkışından tv ye bağlayıp dizileri izlemek istiyorum. O yüzdenwi fi sorunu olmayan ( cekim kalitesi iyi olan) oyunlarda kasma yapmayacak ( ki extrem oyunlarla işim yok zaten ) sosyal ağlar nette sıkıntısız dolaşabileceğimiz bir ürün arıyorum. 2 nci el temiz bir cihazda olabilir. boyut 8-9 inç yeterli zaten dahabüyüğüne gerek yok zannımca.

Max bütçem 350 zorlasak 400 TL gibi

Bu kriterlere uygun cihazlar varsa önerirseniz sevinirim. Çinden getirilecek cihazlarda olabilir link paylaşırsanız ayrıca sevinirim. Ama önceliğim buradan garantili bir ürün olması yönünde.

Tekrar tşk ederim ilginize arkadaşlar..


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @CaSuaL @ , @Hyperious
H
8 yıl
Yüzbaşı

Hocam 2 si 1 arada bilgisayarını kesinlikle önerebilirim, outlet yazıyor ama anneme almıştım zamanında sıfıra yakın sadece kılcal çizikler oluyor. Bence değerlendir derim zaten bu gönderdiğim yer resmi satış yeri reeder'ınhttp://urun.n11.com/ipad-ve-tablet/reeder-w100i-2in1-bilgisayar-intel-dort-cekirdek-232gb-hafiza-P112805115




Bu mesajda bahsedilenler: @kuikkuik
C
8 yıl
Yarbay

tv ye bağlamak, dizi izlemek deyince aklıma tv box geldi.. 2gb ramli s905 işlemcili mali 450 penta core gpu , 35 usd civarı çinde satılıyor ben almıştım.. 4 usb portu dahili wifi , opsiyonel bt 4.0 gigabit lan, 4k 60fps yani dizi film ve bence oyun içinde ideal.. tableti tv ye bağladığında batarya sorunu oluyor , prizde takılı tutarak bataryayı 3 ayda yersin (bizzat test edildi)

o yüzden film ve dizi izlemek için tabiki tv de laptop ve/veya tablet i pc ye wifi yada hdmi ile bağlamak bana hiç rasyonel gelmedi.. bu iş için tv box, aynı zamanda mini pc en iyisi..




Bu mesajda bahsedilenler: @kuikkuik
K
8 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Tv ye bağlama işinden vazgectim
Dediğim gibi internet ve oyun oynamak için bir cihaz lazım. Bizi üzmeyecek max 300 tl ye kadar bi cihaz yeterli olur.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.