Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
235
Tıklama
0
Öne Çıkarma
DJI M600 tanıtıldı !
S
8 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >

Geçtiğimiz günlerde Phantom 4’ü tanıtarak Drone kullanıcılarının beğensini kazanan dünyanın en büyük Drone üreticisi DJI, ABD’de düzenlenen Ulusal Yayıncılar Birliği Zirvesinde yeni M600’ü tanıttı.

Drone’lar günden güne gelişiyor. Hayatımıza girdikleri ilk dönemlerde sadece uçma hevesini tatmin ettiğimiz Drone’lar artık profesyonel çekim ve hatta film çekimlerinde bile kullanılıyorlar. Bu yüzden Drone pazarını nomine eden ve bir nevi pazarın kaderini belirleyen firmalardan biri olan DJI, ABD’de düzenlenen Ulusal Yayıncılar Birliği Zirvesinde şu ana kadarki en güçlü Drone olan DJI M600’ü tanıttı. Çarpıcı teknik detaylara sahip olan M600 ile DJI özellikle Hollywood ve film endüstrisinde bir çığır açmayı hedefliyor.

Oscar ödüllü Life of Pi filminin fotoğraf yönetmeni Claudio Miranda’nın sunumu ile tanıtılan DJI M600 sahip olduğu özellikler ile yüksek bütçeli Hollywood filmleri için benzersiz bir Drone. 4.9 Km’lik bir menzile sahip olan M600, 1080p ve saniyede 60 kare transferi yapabilme kapasitesine sahip. Buna ek olarak DJI yeni Lightbridge 2 teknolojisine sahip olduğunuda belirtelim. Üç adet GPS ünitesine sahip olan M600 ayrıca DJI’ın yeni uçuş kontrol sistemi olan A3 ile de donatılmış. Sony, Canon, Nikon, Panasonic, Red ve daha bir çok kamera markası ile uyumlu çalışabilen M600’ün kutudan kamerasız olarak çıktığını hatırlatalım. 4.599 Dolarlık bir fiyat etiketine sahip olan DJI M600 satışa sunulmuş olmasına rağmen Türkiye’ye ne zaman geleceği şu an için henüz belli değil.

https://www.youtube.com/embed/69OYV8dCN_w

Kaynak: DronMarket



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.