Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1001
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Belgesiz .COM.TR Domain Almak
P
8 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi



Merhabalar;

Yanlış duymadınız, herhangi bir belge ibraz etmeksizin, firma olmaksızın, şirketiniz olmadan veya farklı bir belge sunmadan yasal olarak .COM.TR uzantılı alan adı alabilirsiniz!


Belge İstemiyor Musunuz?

Evet, tarafınızdan herhangi bir belge talep edilmemektedir. Eğer, .COM.TR için gerekli belgeleriniz yoksa bu yöntem ile .COM.TR alan adı ( domain ) satın alabilirsiniz.


Uygulanan Prosedürler Yasal Mı?

Evet, uygulanan yöntem tamamen yasaldır. .COM.TR alan adı için marka tescili yapmakta ve belge olarak Marka Tescilini kullanmaktayız. Tüm belgeler tarafımızdan hazırlanmakta olup, sizin belge oluşturma veya hazırlamanız gerekmemektedir.


Belgesiz Nasıl Kayıt Edilebiliyor?

.COM.TR alan adı ( domain ) tescil işlemi için belge gerekmektedir. Belgesiz olarak .COM.TR alan adı tescili maalesef yapılamamaktadır. .COM.TR alan adı tescili için gerekli belgeler arasında Marka Başvuru Belgesi de yer almaktadır. Sizin adınıza Türk Patent Enstitüsü'ne almak istediğiniz ismin marka başvurusunu gerçekleştirmekteyiz ve başvuru belgesi ile de alan adı kaydını gerçekleştirmekteyiz.


Ücretlendirme Bilgisi Nedir?

Marka Başvuru Ücreti ve .COM.TR alan adı ( domain ) tescil ücreti toplamda 314 TL'dir. Bunun haricinde ek herhangi bir ücretlendirme bulunmamaktadır.


Tescil İşlem Sırası Nasıldır, Ne Yapmalıyım?

Tescil işlem sırası aşağıda belirtildiği gibidir,

1) Uygun Marka Sınıfını belirleyin. Sorularınız için iletişime geçebilirsiniz.

2) Marka Danışmanlık Hizmeti ile siparişinizi veriniz ve ödemenizi Kredi Kartı, Paypal, Banka Havalesi/EFT veya PTT Posta Çeki ile gerçekleştiriniz.

3) Tarafınızın E-Mail adresine gönderilecek olan Vekaletname'yi imzalayınız ve tarafımıza online olarak mail yolu ile gönderiniz. ( .jpg gibi resim dosyası olarak gönderebilirsiniz. ) Noter onayı gerekmemektedir.

4) Tarafınıza E-Mail olarak gönderilecek olan Alan Adı Tahsis Formu'nu imzalayınız ve tarafımıza online olarak mail yolu ile gönderiniz. ( .jpg gibi resim dosyası olarak gönderebilirsiniz. ) Noter onayı gerekmemektedir.

5) Arkalı - Önlü kimlik fotokopinizi online olarak mail yolu ile tarafımıza gönderiniz. ( .jpg gibi resim dosyası olarak gönderebilirsiniz. )

* E-mail adresimiz, destek@proirc.net 'dir ve online olarak bahsedilen adrese gönderim yapabilirsiniz.


Ne Kadar Sürede .COM.TR Alan Adımı Kullanmaya Başlarım?

Normal koşullarda 24 saat içerisinde .COM.TR alan adınız aktive edilmektedir. Tatil günlerine denk gelmesi halinde 3 güne kadar uzayabilmektedir.


Alan Adımın Kapanma İhtimali Var Mıdır?

Marka başvuru belgesi ile alan adı alınması halinde, markanızın araştırılma süreci 6-12 ay sürmektedir. Bu süreçte markanız onaylanır veya red olunur. Onaylanması halinde Marka Tescili ücreti ödenmezse Markanız Tescil edilmemiş olur. Fakat, .COM.TR alan adınızın kullanımı devam edecektir. Bu süreçte, mahkeme kararı olmaksızın veya .TR yönetimi tarafınızdan belge istememesi durumunda alan adınızı yıllar boyu sorunsuzca kullanabilirsiniz. Bugüne kadar bu tür bir durum söz konusu olmadı fakat olmayacağı garanti edilmemektedir. Bir sorun olması halinde ise, tekrar başvuru yapılarak 24 saat içerisinde aynı alan adı tekrar alınabilecektir.


Alan Adımı Zaman İçerisinde Kaybeder Miyim?

Alan adına 2 ( iki ) yıl itiraz gelmemesi halinde .tr uyuşmazlık kural kararı ile marka tescili sonucuna bakılmaksızın alan adı sahibine bırakılmaktadır, kapatılamaz ve belge istenemez.


DETAYLI BİLGİ VE SİPARİŞ İÇİNhttps://www.proirc.net/belgesiz-com-tr-alan-adi.php ADRESİNİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
www.proirc.net / destek@proirc.net





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProIrc -- 19 Nisan 2016; 12:35:08 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.