Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
493
Tıklama
0
Öne Çıkarma
biri bana anlatsın
B
17 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

arkadaşlar,mesajları okurken,enteresan bişeyle karşılaşıyorum..hemen herkes,silence,sleep vs.. damagesi olmayan skilleri tutturmak ya da yedirmek için silaha enchant basılmasından bahsediyo..
ben buna katılmıyorum..hatta okçulardaki stun un tutma şansının da enchantla bi alakası olduğunu düşünmüyorum..stun shot kullandığında,eğer silah enchantlıysa daha fazla damage verir,evet,ama stun olma ihtimalini arttirmaz bence..elbette yanılıyor da olabilirim..

en önemli sorum da şu,daha önce de bi konu içerisinde yazmıştım,madem bu tip skiller silah enchantıyla alakalı, ben bir DA kullanıcısı olarak,shield stun umun daha etkili olması için shielda enchant mı basmalıyım? ya da,ptakla alakalı ise,oyundaki en kuvvetli stunun ortalama 500 ptaklı DA ve paladinde olması nasıl açıklanır?



R
17 yıl
Yarbay

enchantedi silahlara degil skillere basacaksin

secret giant book adindaki kitaplar yardimiyla bu silence sleep vb skillerini gücünü vb seylerini artirmakta kullanılıyor


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
17 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

onu kastetmiyorum..forumda biraz gezindiğinde göreceksin,mesela bi başlıkta +22 som la her türlü silence yedirir,başka birinde,o silaha +5 te yaparsan her zaman sleep yedirir gibi söylevlerden bahsediyorum..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
17 yıl
Yüzbaşı

size bi taktik soyLim :) eqer okcuysanız lvl yuksekse yani s grade qiyebiliyorsanız,

1.eLinize no grade bi bow aLin :) tabi arrowda
2.stunu koyun :) %100 tutuyo ama 3-4 saniye :)
3.kendi silahınızı alın oldurun :D

ben oynarken işe yarıyodu , deneyin bi bakalım..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
17 yıl
Yüzbaşı

ilginç walla ilk defa duydum ama silah değiştirip ss yi ayarlamakta bu bi kaç saniyeyi aldığını düşünürsek pekte kullanışlı değil


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
17 yıl
Yüzbaşı

Ya sılahlara + nası basılıo ben onuda bılmıorum ki :D zuhaha .. bana bırısı bahsedermı nerden ne alıcak neyle basıcaz ... plz plz....


Bu mesaja 2 cevap geldi.
V
17 yıl
Yarbay

enchant kağitlari var gradeye göre oluor onlar eğer pvp serverda isen haızr shoplarda satıorlar .... yoksa eğer düşürmen lazım sanırım



M
17 yıl
Teğmen

quote:

Orjinalden alıntı: fantastik17

Ya sılahlara + nası basılıo ben onuda bılmıorum ki :D zuhaha .. bana bırısı bahsedermı nerden ne alıcak neyle basıcaz ... plz plz....


< Resime gitmek için tıklayın > <--- Yandaki scrool C Grade silahlar için enchant kagidi. Bunu serverinin özelliğine göre ya canavarlardan düşürürsün yada GMShop lardan satın alabilirsin. Satın aldıktan veya düşürdkten sonra inventory (çantanda) iken üzerine iki kez tıklayıp açılan pencereden çantanda bulunan bir C Grade silahı tıklayıp OK tuşuna basarsın ve enchant işlemi tamamlanır. Her seferinde silahın +1, +2, +3 diyerek devam edecektir. Yalnız kesinlikle unutmamn gereken bir nokta var burda. Elindeki Scrool sadece üzerinde ismi geçen "grade" weaponlar için geçerlidir. Yani B Grade Enchant Weapon Scrool (EWB) yi C grade silahlar için kullanamazsın.

Silahlarda yine serverlar arası farklılık göstermekle beraber ortalama +3' e kadar patlama tehlikesi olmadan enchant yapabilrsin. Silahın +4' den itibaren mavi renk almaya başlar ve +7' den sonra silahının üzerindeki mavi renk dalgalanmaya başlar ve bu şekilde +15' e kadar her enhant işleminde silahının üzerindeki mavi renk yoğunluğu devam eder. +16' dan sonra ise silahın direk kırmızı renkte dalgalanmaya başlar.

Ancak enchant işleminde +4 sonra silahının patlama riski bulunmaktadır. Yani mesele +8 den +9 a doğru bastığın zaman silahın patlarsa silahını kaybedersin ve elinde sadece silahının grade' inde crystal kalır elinde. Enchant yapmak neden yaralıdır dersen de Attak gücünü yükseltir.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.