Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
742
Tıklama
1
Öne Çıkarma
TUTUNAMAYANLAR Clanı Üyelerinin Yaptığı Ayıp
M
8 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Öncelikle iyi forumlar herkese,

29 Mart günü CZ'de 3 kişilik party ile kestiğimiz Bakirra'dan düşen Fang of Bakirra'nın şahsıma düşen payı TUTUNAMAYANLAR clanı üyeleri tarafından verilmemiştir. 50m'lik sus payına mazeret olarak ''1 buff'a 50m veriyorum'' cümlesi kurulmuştur. Attacker olmanın daha fazla pay hak getirdiği düşüncesini savunan ilginç bir ikili bu arkadaşlar.

Karakterlerinin adı IHaLo ve ISiyahSancakI'dır. Clanlarının ismi TUTUNAMAYANLAR'dır. Konu tahmin edersiniz ki 70-80m değil, konu adam olmak verdiğin sözde durmak. Ekran görüntüleri aşağıdadır.

Not: Clan'ı karalamak gibi bir niyetim yok, diğer üyeleri ile hiçbir sohbetim olmamıştır. Mümkün mertebe clanınızda bu tip üyeleri barındırmayınız.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >



M
8 yıl
Yüzbaşı

hangi server? bu clan xigenon'un çok eskilerinde mevcuttu, 2005-2006 yıllarında. aynı kişiler ise yaşını başını almış olmaları lazım ve de xigenon'da değillerse ayıp etmişler o clanla ne işiniz var başka sv de. bu arada yaptıkları da büyük ayıp.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
8 yıl
Yarbay

bu muhabbet çok gıcık olduğundan ötürü başkalarıyla boss kesmiyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
8 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Server SteamKO Xigenon. KSC'de göründüğü için belirtme ihtiyacı duymadım. Ulaşabildiğim tüm forumlara açtım konusunu. Bu ikili sürekli PK'da olan oyuncular o nedenle ne kadar çok kişi görürse o kadar az kişiyi madur ederler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
8 yıl
Yüzbaşı

Hocam ts varsa clanın girip başkanla konuşun bence.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.