Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
957
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ehliyetim kayboldu acil
T
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar.
Geçen gün ehliyetimi kaybettim. Bugün emniyete gittim ne yapabilirim diye. Yeniden ehliyeti çıkarttırmamı söylediler. Ben de randevu aldım ehliyeti çıkartmak için. Ancak bana verdiği randevu tarihi 15 gün sonra. Ehliyetimin başkaları tarafından kullanılmaması için çıkartmam gerekiyor. Aranızda ehliyetini randevu almadan alan var mı? Ayrıca A2 ehliyet için de başvurmuştum ve 1 ay içinde onu da alacağım. Acaba bekleyip A2 ile birlikte mi almalıyım ehliyeti yoksa başka bir yol var mı ? Bilgilendirirseniz sevinirim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

I
8 yıl
Yüzbaşı

Gazeteye ilan vererek başkası tarafından kullanılmasını engelleyebilirsiniz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
8 yıl
Binbaşı

öncelikle çalıştığınız bankalara ehliyetinizi kaybettiğinizi bildirin.Daha sonra ulusal bi gazetede şu şu numaralı ehliyetimi kaybettim hükümsüzdür ilanı verin.yenisini gidin çıkatrttırın.geçmiş olsun.



B
8 yıl
Yarbay

Hocam ehliyetinizi randevusuz vermezler boşu boşuna gidersiniz.Aktif olarak araç kullanmıyorsanız 1 ay bekleyin derim bekleyemem derseniz 1 ay sonra 15 tl galiba tekrar çıkartma ücreti tekrar bu ücreti verir + randevu sağlık raporu vb. uğraşırsınız.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.