Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1212
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Stabil oynayamıyorum
C
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Stabil derken pc ile ilgili bir sorun yok. Sorun bende. Rank sistemi değişmeden önce dmg idim. Hem o sıralardaki sorunlar, hem oyunu boşlamam, hemde rank sisteminin değişmesiyle nova 3'e kadar düştüm. Şimdi mg2 yim. Bir oyun oluyor iğrenç oynuyorum. Sonrasındaki oyunda taşıyacak kadar iyi oynuyorum. Ondan sonraki maçta kötü oynuyorum. Sanki attığım mermiler gitmiyor. Bİr önceki maçta çok güzel spray yaparken bir sonraki maçta olmuyor. Bazen t side kötü oynarken cs de iyi oluyorum. Çözemiyorum. 10 maçın 3-4'ünde iyi oynuyorum diyebilirim. Oynayışımı daha stabil hale getirmek için ne yapabilirim?



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

E
8 yıl
Teğmen

bence oyun başındaki durumuna göre degisiyor.Ilk ellerde kill alamiyorsan bir an önce kill almak için acele ediyorsun oyun tarzini değişip alışık olmadigin hareketler yapiyorsan olabilir.Iyi baslarsanda ayni tarzinda devam edip guzel şekilde oynuyorsundur.Direk oyun tarzi belirle kendine o şekilde oynamaya devam et tabi rakibin taktigine göre degisebilirsin



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
8 yıl
Yarbay

stabil oynayamamanın 2 nedeni var. birincisi aiminin yetersiz ve kötü olması ikincisi oyun içi bilginin (hızlı rotate yapabilmek , flash smoke vs kullanımı , rakibin hareketlerini okuyabilmek vs.) yetersiz olması. bu ikisi üzerinde çalışman lazım. aim için deathmatch ve aim botz gibi maplerde çalışabilirsin. ikincisi için pro maçları izleyebilir ve youtube'dan ağırlıklı oynadığın mapler için flash ve smoke yerlerini öğrenebilirsin.




Bu mesajda bahsedilenler: @Chromosty
A
8 yıl
Yarbay

Mermiler gitmiyor demişsin sunuculardan olabilir misal ben EU North ve EU East sunucularında oynamayı bıraktım çünkü gözle görülür bir şekilde mermiler istediğim yere gitmiyor ve Rus ve Polak oyuncular bu sunucularda benden avantajlı oluyorlardı.Belli bir region'da oynayıp oraya alışmak senin içinde iyi olur.



Ø
8 yıl
Yarbay

Geçen 4 maç arka arkaya girdik, sırasıyla; 33-16-27-11 kill aldım. Ayrıca acayip çok asist yapıyorum, kill olarak tamamlayamadığım çok fazla vuruşum oluyor. Bende de stabil oynayamama sıkıntısı var.

Only Head Shot DM oynamaya başladığımdan beri toparladım ama yinede arada böyle oluyor yani.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 8 Mart 2016; 15:18:31 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
8 yıl
Yüzbaşı

H
8 yıl
Onbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: RaggedyDoctor

Videoyu izlemek için tıklayınız


Başlığı görünce benim de aklıma direk bu video geldi.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.