Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
505
Tıklama
0
Öne Çıkarma
HepsiBurada Rezilliği -Son Perde-
D
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar farkındaysanız hepsiburada kalitesini iyice düşürdü. Pek çok insan mağdur ve bununla ilgili konu açıyor. Az önce hepsiburada da nerdeyse hepsiburadanın sattığı ürün bulamadım desem yeridir. Hangi ürünü tıkladıysam harici satıcılar. Bir sipariş geçtim mecburen ve neredeyse 10 dk geçmeden iptal etmek istedim ama siparişi iptal tabiki edemedim. Müşteri hizmetlerini aradım. Neymiş tedarik sürecindeymiş ürün ondan iptal edilemiyormuş. 10dk da neyin tedarik süreci siz dalga mı geçiyorsunuz dedim. Bu satıcının daha sipariş verdiğimden bile haberi yoktur, nasıl iptal edemezsiniz filan kızdım. Neyse şikayet kaydı açıp kapattım. Mecburen kargo gelecek ve geri gidecek. Bu işe ne dersiniz bilmiyorum ama ultra salakça bir durum. Sanırım harici satıcıların ürünleri ipta edilemiyor. O yüzden aman 3 kere düşünüp öyle sipariş geçin Hatta harici satıcıdan ürün kesinlikle almayın bence Başka bir konuda arkadaş bu yönde mağduriyetini de anlatmıştı



S
8 yıl
Teğmen

aradığınız katagori de sol yan aşağı da satıcıları belirleme bölümü var orada hb yi seçin aradığınız ürün yoksa yada fiyatı çok pahalıysa tabikide hb yi tercih etmedin daha ucuz olan platformlar en az hb kadar güvenlidir zaten. rezillik yok ayak uydurma var. sizde daha dikkatli ve akıllı davranıp her firmayı alt edebilirsiniz.



D
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

hocam hepsiburadanın sattıgı ürünleri filtrelemeyi biliyorum onu lafın gelişi söylemiştim. Ancak adamların sipariş iptalini yapamayıp illa kargoyu göndereceğiz demeleri saçmalık Tabiki hepsiburadaya mecbur değiliz.




Bu mesajda bahsedilenler: @smclk89
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.