Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
543
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Oyun sistemi güncelleme için ekran kartı seçimi yardım
C
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar bundan 3 yıl önce gene bu forumdaki arkadaşların yardımıyla oyun bir sistem toplamıştım ve gayet güzel işimi gördü ama artık ekran kartı (asus hd7850 2gb) yeni çıkıp abartılı sistem isteyen oyunlar için eski kalmaya başladı ayrıcana geçenlerde chip arızasından sonra tekrar chipi ısıttırıp hayata döndürdüm yani büyük ihtimal son bir kaç ayını yaşıyor. Şimdi elimde max 2000 tl var. Ekran kartı / SSD ve bozuk olabilceği için Psu alıcam.
GA-H77-DS3H - Gigabyte anakart
8 gb ram
i5 3470 3.20ghz ivy bridge

bunlar mevcut sistemimden şimdi bu sisteme ekran kartı olarak asus nvidia GTX 970 lerden birini düşünüyorum. Ekran kartı bu sefer kesin nvidia olucak ama onun dışında 900 - 1400 lira arası ekran kartı öneriniz varsa lütfen söyleyin. Onun dışında alınacak ekran kartıyla birlikte ne güçte bi psu ya ihtiyaç duyarım ve bu mevcut ana kart düşündüğüm ekran kartı için sorun çıkartırmı gibi sorularım var. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.