Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1613
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Değişim
P
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

nsızın gelen sancılar gibiydi gülüşlerin. Baktığımda içimi acıtan, korkusundan titrediğim ama onlarsız da yapamadığım. Farkında değildim yaşadığım şeyin. Neler düşündüğüm, neler sevdiğimin. Titriyor elim dilim içim. Konuşamıyorum, anlatamıyorum derdimi. Sakin kalamıyorum. Elim titriyor. Sinir hastası gibi kalem tutamıyorum eskisi gibi. Şarkıları tekrar tekrar sarıp seni hatırlıyorum. Tekrar tekrar sarıp hayaline sarılıyorum her gün. Farklı şekillerde, farklı hislerle.

Anlamsız gelebilir söylediklerim. Diyorum ya konuşamıyorum. Dökemiyorum içimi. Yanlış doğru bilemiyorum. Düşünürken tartamıyorum kelimeleri. Ağzımdan tek tek dökülüyor, döküldükçe korkmaya başlıyorum. Ya yanlışı seçersem? Ya seni de kaybedersem? Farkında olmadan narin kalbini incitirsem. İstemden de olsa bakışlarını değiştirirsem bana karşı.. Bilemiyorum. Bir türlü anlam veremiyorum, hayatımı konumlandıramıyorum düşüncelerimde.

Ne dediğimi bilmiyorsun. Anlasan da hissetmiyorsun belki de. Kırılıyorum her geçen gün. Biraz daha inceliyorum, inceldiğim yerden çatlıyorum ufak ufak. Susuz kalmış menekşe toprağı gibi. Suyu bekliyorum, menekşeyi özlüyorum.

İstemiyorum artık mutsuz olmayı. Dertlerle, sıkıntılarla uğraşmayı. Kendi kendimi yemekten sıkıldım inan. Hergünü farklı acıyla, farklı sıkıntıyla geçiştirmeyi. Ne yapacağımı bilmeden her güne başlamayı.

Değiştim sanırım. Geri gittiğim yerler artık ümit oluyor gibi. Gitmek istiyorum, daha farklı görmek, orada kalmak gibi.Sebep uyduruyorum zaman zaman. Vakitsiz gidişlerle orada olmayı istiyorum. Engel olamıyorum. İçimin heycanına yenik düşüyorum belki. Kıpırdayan bu şeylerin ne olduğunu çözemiyorum. Anlamasam da hoşuma gidiyor. Buraya her geldiğimde tekrar tekrar hayat buluyorum. Nefes aldığımı farkediyorum. Artık gördüğümü farkediyorum. Gri duvarların yerinde küçük çocukların çizdiği resimler var. Ya da ben içimdeki küçük çocuğu görüyorum artık. Utanıyorum söylemeye. Belki terslersin diye. Belki ben alışık olmadığımdan. Ama anladığına inanıyorum. Ya da kendimi avutuyorum.

Her ne olursa olsun farklısın. Farkındayım. Nedir ne değildir bilmiyorum. Alışkanlık gibi bir şey oldu. Duramıyorum.

Adına bakmadan, gülüşünü görmeden, kahkahanı hissetmeden yapamıyorum...



N
8 yıl
Er

Sen de cok ozelsin



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Sağol neslis.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.