Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1086
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Logitech Z333 2.1 ses sistemi incelemesi
U
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Ürün bugün elime geçti. 204,76 TL'ye hepsibura'dan aldım. (Daha ucuza satan siteler de var)

Artıları: Fiyatı uygun, tasarım olarak 100 üzerinden 60 alır. Masa üstü kontrol olması güzel ve üzerinde kulaklık çıkışı var. Ayrıca TOS (fono giriş) var, ikinci bir ses kaynağı bağlanabiliyor. Logitech ya da başka firmaların sattığı bluetooth alıcıları da bu girişe bağlayıp kullanabilme imkanı var.

Eksileri : Hoparlörlerin üstündeki koruma kısmı çok ince bir tülden yapılmış ve çok kolay yırtılabilr. Masaüstü kontrol üstünden çıkan kablo yukarı doğru çıkıyor ve kabloda bombe oluşuyor, bence tasarım hatası. Tweeter kısmı (uyduların üstündeki küçük yuvarlak kısım) süs için konulmuş ses gelmiyor oradan, hiç koyulmasa daha iyi olurmuş. Sesi yaklaşık yüzde 2/3 açana kadar ses önce sağdan daha fazla geliyor sonra dengeleniyor. Baslar muhteşem değil, biraz boğukluk var. Elektronik müzik dinleyenleri mutlu etmeyebilir ama kesinlikle kötü değil. Sub'ın konumu değiştirilerek sonuç biraz değiştirilebilir.

Sonuç : Bu fiyat aralığında alternatifleri ile kalite olarak kıyaslandığında kesinlikle tercih edilebilecek bir ürün. Bundan önce Mikado MD-1412 kullandım, çöp diyebileceğim bir sistem bununla kıyaslanamaz bile.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u2k -- 10 Şubat 2016; 19:47:49 >

K
8 yıl
Çavuş

tweeterler yüksek sesde devreye giriyor sesi dengelemek için logiteche atılan maile gelen cevaptır.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Okudum hocam forumda yazanları. Bence özellik değil mühendislik hatası...


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @kadirtncs
G
8 yıl
Çavuş

https://www.youtube.com/watch?v=WxDU6NdhojI gerçekten üzerindeki koruma bezi gibi şey ince,bu videoda inceledik biz de,alınır mı tartışılır



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.