Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
7
Cevap
4528
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Banka Hesaplarına Giremiyorum
B
17 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

E-ten M600+ Cihazımla Banka hesaplarıma interaktif bankacılık işlemlerini gerçekleştiremiyorum konuyla ilgili yüklemem gereken bi proğram varmı?



S
17 yıl
Teğmen

bankacılık işlemleri için genelde bankaların bunu desteklemesi gerekiyor. ama eğer bankacılık sitesi Java üzerinde yapılmışsa ve cihazında java virtual machine yüklü ise herhangi bir problem olmadan girebiliyorsun. mesela bende bir jasjam var ve üzerinde java yüklü geldi ben şe an yapikrediye rahatlıkla girebiliyorum. ama hsbc'nin sitesine maalesef.
bence bunu bankanla bir konuşmalısı önce


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
17 yıl
Yüzbaşı

selam

opera programını yuklersen tum bankaların sitesine girebilirsin.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
17 yıl
Çavuş

Siteye girmek değil işlem yapabilmek önemli.
Ben de giriyorum ama işlem yapamıyorum.
Ekran 3-4 parçaya bölünüyor, menüler gelmiyor vs vs..

Mesela YKB ve Garanti bankasına girip bankacılık işlemi yapabilen var mı?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
17 yıl
Çavuş

bende aynı şekilde garanti de siteye giriyorum login işlemleri de sorunsuz bir şekilde oluyor hesaba giriyorum ama yandaki menu çıkmıyor! .. dolayısıyla da sadece orda ana ekranda çıkan nakit akışı seceneği ile ona bakabiliyorum ama başka bişey yapamıyorum.. ykb de opera ile herşey çalışıyor gibi hangi işlemi yapamıyorsunuz?.. ama banada asıl lazım olan garanti olduğu için bende çok kıl olmaktayım bu konuya yapabilen biri varsa nasıl yapıldığını anlatırsa çokk sevinirim valla


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
17 yıl
Teğmen

arkadaşlar daha öncede bu konuyu forumda 'pocket pc de bankacılık' başlık altında da tartıştık ama sonuç çıkmadı. Thuderhawk tarayıcısı kullanarak açabiliyoruz ama sakıncaları var, ben burya uzun uzun yazmıcam konu başlığından bulun bir göz atın. Bu arada bende eten kullanıcısıyım ve akbank hesabıma girerken sorun yaşadım( müşteri numaramı giriyorum sanki hiç numara girmamişim gibi uyarı veriyordu), ultravizyona başvurdum onlarda araştırdıklarını yazmışlar anlıcağınız bunadan da bir sonuç çıkmıyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
17 yıl
Çavuş

eski koçbank ta internet şubesini hiç kullanan oldu mu?
Birleşme sırasında bir açıklama görmüştüm yapı kredi desteklemez iken koçbank pda bankacılığını destekliyor diyor du...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
17 yıl
Çavuş

artık yapıkredi nin eski internet bankacılık sitesi kalmadı zaten ortada, onu tamamen kaldırıp birleşimden sonra koçbank ın internet sitesini kullanmaya başladılar.. ve bu benim jasjam de opera ile çalışıyor paşalar gibi.. garanti bankasının da ppc lerde çalışabilen bir site yapması ümdiyle bekliyorum ben şahsen..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.