Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
934
Tıklama
0
Öne Çıkarma
kompakt bir makinde kaliteli fotğraf ve video ve yüksek optik zoom
A
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

merhaba, bir makine alma arefesindeyim. tam olarak ne alacağıma karar veremedim. bir taraftan kaliteli fotoğraf çeksin diyorum,diğer taraftan video kalitesi istiyorum. bir yanım zoom yüksek olsun diyor...bunların yanında en önemlisi küçük ,her zaman taşıyabileceğim boyutlarda olsun istiyorum. 4000 tl ye kadar verecilirim. tavsiyelriniz önemli,şimdiye kadar forumun tavsiyesi ile pek çok şey aldım ve hep ihityaçlarımı fazlasıyla karşıladı.umarım şimdi de güzel tavsiyeler gelir. ben farklı bir kaç makine seçtim ama karar veremedim.
1. Sony FDR-AXP35 ya da Panasonic HC-WX970 EG-K tarzı makineler
2. sony RX100 IV tarzı makineler
3. Sony A6000 (bu tarzlar biraz büyük gibi sanki)



O
8 yıl
Yarbay

sen ne istediğini bilmiyorsun.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @almost
A
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

bu özelliklerin olduğu bir makine yokmudur? illa birini seçmek mi lazım? pek anladığım bir husus değil zaten o yüzden buradaki bilen arkadaşlara soruyoruz.



O
8 yıl
Yarbay

sony a6000 var işte onu al, rx100 ıv ten büyüttür,ama DSLR lara göre çok küçüktür kendisi.
a6000 küçük makine,video kalitesi de iyi, zoom konusuna gelirsek alırsın bu makineye bir yüksek zoomlu lens tüm istediklerin karşılanmış olur.




Bu mesajda bahsedilenler: @almost
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.