Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
903
Tıklama
0
Öne Çıkarma
son bir buçuk ay için kaynak tavsiyesi
M
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar kardeşim üniyi bırakıp sınava hazırlanıyor yanımda. Ben sınava gireli 7 yıl olduğu için kaynak vs konusunda yardımcı olamıyorum :/ Kendisi sayısalcı.
Şu an 130 net civarı yapıyor(zaman denemeleri) hedef diş/tıp
Sosyalden biraz daha arttırması gerektiğini düşünüyorum. Sayısalcılar için sosyalden +30 yapmak için kaynak ve soru bankası vs tavsiyesi? ya da ne yapmak gerekli?
Türkçeden dil bilgisi, noktalama vs bilgi konularında eksiği var. Türkçe neti 34-35-36 seviyesinde geliyor. Bu eksik konuları çalışacağı, soru çözeceği vs tam anlamıyla halledebileceği kaynak?
Mat1 den 35-36-37 civarında geliyor. Dershanesinin verdiği(fem) kitapları çözdü. Yarım yamalak karekök çözdü(tamamlasın mı?), şu an da eksik konularına ve genel hatırlama olarak birey ile tekrar yapıyor. Bence 1-2 boş en fazla hakkı var matematikte. Başka ne yapmalı?
Fenden de 32-35 arası yapıyor. Özellikle eksik gibi göründüğü bir ders yok. Bi deneme fizikden geliyor yanlış bi deneme biyolojiden vs. Palme simetri fem falan çözdü fenden de. Bunu da son dönemeçte arttırmak için ne yapabilir?

Özellikle bu seviyelerde olanlar aynı hedeflere sahip olanlar vs yardımcı olabilirse sevinirim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.