Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
2376
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Digitürk Çanağı Hotbird e bağlamak
U
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Digitürk üyeliğimi sonlandırdım ve çanak anten bende kaldı.Araştırdım ve Hotbird in 60 lık çanak ile seyredilebildiğini öğrendim ama dün epey uğraşmama rağmen hotbird uydusunu bulamadım.Lnb ayarları ve farklı frekanslar denedim ama olmadı, 7 ve 9 derecedeki Eutelsat uydularını bulabiliyorum ama Hotbird çıkmıyor.

Zamanında anten montaj işi ile uğraştığımdan bu işlerden az çok anlıyorum ama hiç 60 lık çanak ile Hotbird ayarlamamıştım.

Bulunduğum yer İstanbul ve antenin önünde hiçbir engel yok, Digitürk ün kullandığı lnb ve çanak uyumsuz olabilirmi veya başka bir şey?60 lık çanak yetmiyormu,sıkıntı nerede acaba



R
8 yıl
Yüzbaşı

universal lnb değilse bulamaman normal. yeni lnb alırsan alırsın 60 lık çanakla.
hotbird değilse astra 19 daha iyi bence. çanağı hafif sola çevirisen bulursun.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Fazladan bir kaç lnb var onları deneyeyim bir ara,olmadı 90 lık çanak alacağız...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
8 yıl
Binbaşı

hotbird baya ince ayar gerektiriyor, dün uyducular ayarladı da bulana kadar baya süre geçti. bir de bizdeki lnb işe yaramadı, kendi lnblerini takıp buldular sonra bizdekini bağladılar. ne fark vardı anlamadım. 80lik çanak bu arada.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.