Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
555
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kararsız kaldığım bazı telefonlar arasında yardım istiyorum.
T
8 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Daha önceki konumda Note 4 alınır mı diye bir başlık açmıştım. Kimileri Note 4 ü tavsiye etti kimileri ise G4 ü. LG G4 düşünmüyorum açıkçası. Şu anda Apple İphone 4S kullanıyorum. Telefonumdan da memnunum ama değiştirme fırsatım oldu. 3 telefon arasında kaldım. Bunların içinde kesinlikle G4 ve ya G3 yok arkadaşlar daha önceki konu başlığımın altında bu kararımı vermiş bulunmaktayım. Bir kez daha yardım istiyorum sizlerden.

-Samsung Galaxy Note 4
-Samsung Galaxy Note 5
-Apple İphone 6 (bu pek tercihim değil.)

İostan sıkılmadım ama bildiğim bir şey var sürekli güncelleme geliyor ve telefonu ilk aldığınızdaki sürüm en uygun sürümü oluyor ki İphone 6 ios 8 ile gelmişti bilirsiniz. Şu anda yanlış bilmiyorsam 9.2 sürümü var ios'un. Yine yanlış biliyor olabilirim ama belki kıyaslamak saçmalık diyeceksiniz İphone 4s (8gb) çıktığında ios 7 ile gelmiş ve görüyorum ki ios 9'da da artık kayda değer bir kasmalar mevcut. İos 8 ile gelen İphone 6 ise düz mantıkla bakılırsa ios 10 ve ya 10.xx de kasmaya başlayacağını düşünmüyor değilim. Sanırım bu Apple'ın pazarlama tekniği oluyor. O yüzden Note 4 ve Note 5 daha mantıklı geliyor. Çıtayı bu kadar yükseltmişken az daha verip şunu alabilirsiniz diyebilirsiniz. Daha fazla yükseltmek istemiyorum. Yine bu fiyata paralel olmayan aklınızda bir telefon varsa tavsiyelerinizi de alabilirim. Kararsız kaldığım konu ise Note 4 mü Note 5 mi?

Note 5 in dezavantajı olarak ekstra SD kart takılamıyor ve yapacağım video kayıtlarında muhtemelen 15 20 dakikalık video kayıtlarıyla 4-5 tane yapınca hafızamın çoğu dolacaktır diye düşünüyorum. Note 4 bu yüzden daha mantıklı gelmişti bana. Yine de mantıklı açıklamalar yaparak neden Note 4 ya da Note 5 almamı tavsiye edersiniz yazabilirseniz şimdiden sizlere çok teşekkür etmiş olurum.



P
8 yıl
Yarbay

note 5 alınır ben olsam 1.5 ay bekler s7 alırdım


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @tokay6767
C
8 yıl
Yarbay

6 ay sonra kasacak cıhaz alma,barı bunlar ıcınde ıphone al.

41.dakıkadan ıtıbaren

Videoyu izlemek için tıklayınız



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.