Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
9032
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Oda termostatı devre dışı bırakma
E
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar ,
in-therm MRL300 RF TM Dijital Kablosuz Oda Termostatı marka oda termostatı kurdum. Kombi de viessmann vitodens 100 marka. Ev güneş almıyor altı ve üstü boş. Bir kaç gün şehir dışına çıktık ve kombiyi kapattık . Gelince açtık ve Dün akşamdan beri ev bir türlü ısınmadı.Termostatı 23 dereceye ayarladım, ancak dünden beri yeni yeni 20 derece oldu oda sıcaklığı. Ayrıca kombi de 60 dereceden yükseğe çıkmıyor .
Ben daima 60-70 derecede çalıştırıp odanın istenilen ısıya daha çabuk ulaşması için termostatı kapatıp kombinin derecesini açtım. Ancak bu sefer kombi çalışmıyor. Termostat kapanınca kombide ısınma işlemini yapmıyor. Bu termostatı geçici olarak iptal edip eski usülle kombiyi nasıl çalıştırırım?



H
8 yıl
Çavuş

Merhaba,
oda termostatına ile kombi arasında yer alan kabloyu çirkin kaçmayacak bir yerden kesip kombi tarafinda kalanları birbirine bağlayaın.Kombi eski düzene dönecek.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.